2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا یه لحظه بیاید

171 بازدید | 31 پست

الان حدود ۵۰ روزه زایمان کردم .

مادرشوهرم و پدرشوهرم از روز اول اومدن خونمون مهمونی واسم خیلی سخت بود 

زایمان سختی داشتم ۸ روز بیمارستان بستری بودم 

به شوهرم میگم چرا درکم نمیکنی من احتیاج به استراحت وارامش دارم اجازه بده یکم حالم بهتربشه 

درکم نمیکنه .😔

میگه به خانوادم بی احترامی میکنی 🙁

چرااینجوری برداشت میکنه اخه 

الان یه هفتس رفتن و همسرم باهام قهره که چرا خوب ازشون پذیرایی نکردم 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

به درک که ناراحت شدن لی لی به لالایشون گذاشتی 

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘

خانمهای با سیاست بیاید بگید من چکارکنم 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا مگه زن تازه زایمان کرده میتونه مهمون داری کنه

والا ما تا ۲۰ روز که خونه مادر میمونیم بعدشم ده روز میریم خونه مادرشوهر 

بعد یکماه هم دیگه چرخشی میکنیم اون چند روز تا ۴۰...اصلا تا ۴۰ ادم حالش بده

وا عوض اینکه یکی رو بیاره که از شما مراقبت کنه تازه مهمونم میاره .

حالا مادرش اگه زن خوبییه به کنار ولی پدرشوهر چرا مونده آخه. 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

خوب پامیشدی یه دسمال میبستی کمرت جلوشون بندری میرقصیدی با اون حالت که اقا ناراحت نشه.واقعا بعضی مردا درک ندارن.منم 25 این ماه سزارین میشم.یه بچه 21 ماهه هم دارم.هرچی میگم یه هفته بعد عمل میرم خونه پدرم راحتترم.خواهرام میان پیشم توالت فرنگی دارن میگه نه اونجا ماورم نمیتونه بیاد باید بیای خونه مادرم بیاد پیشت خودش اینجوری دوس داره.حالا مادر شوهرم 72 سالشه نمیدونم چطوری از پس من و بچه کوچیکم برمیاد.خواهرام هم نمیتونن بیان رام دوره 

وقتی واسه شیردادن بچه میرفتم اتاق 

به همسرم میگفت چرابهمون محل نمیده بزار بریم خونمون 

اومدیم اینجا تنها بشینیم .

وقتی بچه شبها بیقراری میکردو نمیزاشت بخوابم و صبحها دیر بلند میشدم به همسرم میگفتن بچه که ارومه چرا زنت انقد میخوابه 

بعداز زایمانم تمام اعصاب و روح و روانمو از بین بردن و رفتن 

جلل خالق منم تازه زایمان کرپه بودم پدر شوهرم میومد منم راحت نبودم نیاز به ارامشم داشتم همشم بی خودی گریه میکردم به شوهرم کفتم بگو همه از دورم برن همه رو فرستاد خونه هاشون فقط مامانم‌ موند بعدم که اومدم خونع مامانم

برو خودت نیار اصلا، هرچی بیشترتوضیح بدی خودشو بیشتر محق میدونه وفکرمیکنه حق با خودشه، فقط بهش بگو من الان مادر شدم و ازلحاظ جسمی و روحی یکم ضعیف شدم و الان بیشتراز هر وقت دیگه ای بهت احتیاج دارم

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

یعنی تو واسشون پخت و پز میکردی؟؟ چه بیفرهنگ... شوهرا همیشه همینجورین خودشون درک ندارن ولی ما باید ...

۱۰ روز اول مادرم ولی بعدش خودم دوروز که واقعا نتونستم مادرشوهرم پخت که بعدش همسرم میگفت یه دوبار تو اشپزخونه ندیدیمت 

[QUOTE=86363385] برو خودت نیار اصلا، هرچی بیشترتوضیح بدی خودشو بیشتر محق میدونه وفکرمیکنه حق با خودشه، فقط بهش ...[/QUOهمیشه شادیهای زندگیم و به بدترین شکل خراب میکنن ولی باورم نمیشه شادی بچه دارشدنم و هم ازم گرفتن 

واقعا ضعیف و خسته شدم