2777
2789

رحمم پلی کیستیکه داروهای شیمیایی رو نتونستم مصرف کنم چون ب شدت عوارض داشت رو بدنم.رفتم طب اسلامی حالا نمیدونم خوبه یانه

بله عزیزم من برای ورم معده بعد از آندوسکوپی و داروهای مختلف شیمیایی با طب سنتی درمان شدم، برای مشکل شما هم باید به تاپیک ترنم سر بزنید

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم-برای-کسایی-که-نازایی-دارن-یه-دستور-ساده?page=1

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

من برای سردرد رفتم پیش دکتر روا زاده،مطبش هم خیلی خیلی شلوغه و از شهرستان های دور هم اومده بودن و ساعتها معطلی داشت،بمن گفت بدنت سرد و مرطوبه و باید مغزت گرم بشه،من همیشه دست و پاهام سرد بود مثل یخ،برام فصد تجویز کرد و همانجا دستیارهاش رگ دستم، اونجا که آرنج تا میشه، رو زدن و کلی خون ازم رفت که گفت خون سیاه و کثیفه،البته برای سردرد نتیجه ای نگرفتم چون سردرد من مربوط به آرتروز گردنم هست، اما دیگه از اون به بعد دست و پاهام گرم شده و دیگه سرد نیست‌.ضمنا" کلی داروهای مختلف گیاهی اعم از جوشانده و دم نوش و پماد مالیدنی میدن که انجام دادنشون واقعا" حوصله ی زیاد میخواد.

من برای سردرد رفتم پیش دکتر روا زاده،مطبش هم خیلی خیلی شلوغه و از شهرستان های دور هم اومده بودن و سا ...

عزیزم فصد درد نداره ؟

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست