2777
2789

چه مارکی میدین... که پف نیاره بچه. وزن گیریش خوب باشه بسازه ....  ؟؟؟  بچه من الان 27روزشه  تو بیمارستان گفتن هر دو ساعت  نهایت سه ساعت بیدارش کنم برای شیر قندش نیفته. سی تا بهش بدم.  با یه پیمونه شیر خشک. ... تا کی باید سی تا بدم. ؟؟ 

یه صلوات واسه سالم بودن بچم لطفا بفرستید ممنونم 🙏🙏🙏بعد از پنج سال چشم انتظاری خدا بهم داده بی صبرانه منتظرم بقلش کنم ... استراحت مطلقم روزهایی سختی سپری میکنم

من ببلاک میدم .هر بچه ای فرق میکنه چه شیری بهش بسازه بعد هم‌ دیگه الان دیگه بهش بده تا سیر بشه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ببلاک کامفورت میدم. الان که ۴۸ روزشه هر ۲ تا ۳ ساعت ۶۰ میلی لیتر آب و ۲ پیمانه شیر

از کی شیرشو زیاد کردی یهو از سی تا اوردی 60تا یا یواش یواش؟؟وزن گیریش خوبه ؟؟

یه صلوات واسه سالم بودن بچم لطفا بفرستید ممنونم 🙏🙏🙏بعد از پنج سال چشم انتظاری خدا بهم داده بی صبرانه منتظرم بقلش کنم ... استراحت مطلقم روزهایی سختی سپری میکنم

آپتامیل عالیه، خیلی به شیر مادر نزدیکه، دوست شوهرم دکتره برابچش فقط آپتامیل میداد، نسبت به شیرهای دیگه کمتر نفخ میاره

یه یا الله بگو برا خونه دار شدنم   خدا به هرچی که میخای برسوندت.
عزیزم من دیروز دکتر بودم دکتر گفت بچه های شبرخشکی کمی بیشتر از بقیه وزن میگیرن نگران نباش

برای وزن گیری نمیگم.  اینکه. پف الکی نباشه.   بعد به غذا خوردن افتاد شیر خشک کم شد بهو لاغر نشه. مشگلم اینه بعد ابنکه نمیئونم تا کی باید سی تا بدم.  کی باید شیرش بیشتر کنم ؟تا کی هر دوساعت سی تا بدم 

من ببلاک میدم هر دو ساعت ،میزانشم بستگی به اشتهای بچت داره ولی معمولا ۶۰ تا میدن 

چند روز بچتوئ که 60تا مبدبن ؟

من ببلاک کامفورت میدم. الان که ۴۸ روزشه هر ۲ تا ۳ ساعت ۶۰ میلی لیتر آب و ۲ پیمانه شیر

ببلاک.کامفورت راحت گير مياد?

چند روز بچتوئ که 60تا مبدبن ؟

پسر من الان یک سال و نیمشه ولی از اول شیرخشکم دادم 

از ۳۰ تا شروع کن هر دو ساعت به بچه شیر بده بعد کم کم که قلقش اومد دستت مقدارشو زیاد کن