2821
2789
عنوان

بي بي چك

211 بازدید | 16 پست

بچه ها من ديروز بي بي چك زدم هاله انداخت.امروزم دقيقا همون طوري شد.چهارشنبه وقتمه.ميخوام بدونم چقدر ميشه به هاله انداختن اعتماد كرد؟اينم بگم شايد يه دقيقه كمتر زمان ميبره كه هاله ميفته

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزيزم احتمال بارداريت خيلي زياده

فقط روز موعد بزن بايد بازم پر رنگ تر شده باشه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

امروزم میتونی آزمایش بدی نیاز نیست صبر کنی تا چهارشنبه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

سه روز که از عادتت گذشت و خونی نیومد آزمایش بده ان شاء الله مثبته. چون من با اینکه تکرار میکردم هاله کمرنگ میفتاد با اینکه ۴هفته بوده

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘