2777
2789
عنوان

بدو بیا سوال دارم اضطراری

131 بازدید | 7 پست

میگم من با ایمیل شوهرم این کاربری رو درست کردم ،از طرفی مثل اینکه برادر شوهرمم ایمیل شوهرمو داره ،الان شوهرم گفت این نی نی سایت چیه ؟ تو چیکار میکنی اینجا و بعد گفت که داداشش ایمیل اینو داره و بعضی اوقات براش چیزهای از طرف این سایت میره ،حالا سوال من اینه که تاپیک های که میزنم یا هر چیز دیگه ای رو میتونه داداشش بخونه یا ببینه ،این چند بار تاپیک هامو گفتم پاک کردن به ایمیل اطلاع داده میشه ،،،،یا کلن اطلاع رسانی اونجا میکنن ایاااااااا؟؟؟؟؟؟؟

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

مگه رمز ورود نداره خودت رمز دادی اونکه نمیدونه رمزش چیه

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

فک نکنم اطلاع رسانی بشه غمت نباشه

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم اطلاع رسانی بشه غمت نباشه

نه خوب ،الان به شوهرم گفتم که فقط اینجا من مسائلم رو عنوان میکنم و واقع شخصیه ،البته زیر و رو کرد اینجا رو هااااا

نه بابا نه اطلاع رسانی میشه ن میتونه بره ببینه تو نی نی سایت چ خبره چون رمزت رو نداره گلم

نه بابا نه اطلاع رسانی میشه ن میتونه بره ببینه تو نی نی سایت چ خبره چون رمزت رو نداره گلم

ممنون ازتون ،گرفتاری شدیم ،چند ساله این ایمیل رو داره پاک هم نمی کنه ،مرد گنده