2777
2789
عنوان

اقدام و بارداری

88 بازدید | 13 پست

سلام خانما میخواستم ببینم معمولا خانوم هایی که باردار شدن چندوقت از اقدامشون میگذشته و پیشنهاداتشون برای افزایش میزان بادراری چیه!من میخواستم  از ی راه میون بر برم که تا حداقل آخر اردیبهشت جواب بگیرم پیشنهاداتون چیه؟۲سال اقدامم چکاب دادم و مشکلی نداشتم.

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوب

عرق رازیانه اصل بگیر روزی نصف استکان بخور..

هرشب یه قاشچ چای خوری عسل و دارچین و تویه استکان آبجوش بریز و درشو بذار دم بکشه بعد ۲۰مین بخور..

ادویه جات گرم مثل فلفل و زیره رو تو غذا هات خیلی خیلی زیاد کن

حدالامکان لبنیات و کم کن..

البته من خودم با توجه به شرایطم و این ک میخاستم زودتر باردار بشم و تایم واسم مهم بود +اینا یکوچولو هم از دارو استفاده کردم ک خدارو صدهزار مرتبه شکر جواب گرفتم

🧡
عرق رازیانه اصل بگیر روزی نصف استکان بخور.. هرشب یه قاشچ چای خوری عسل و دارچین و تویه استکان آبجوش ...

عسل و دارچینو امتحان کردم بهم نساخت.

عاشق فلفلم هسنم اصن جز زوتین های همیشگیمه.

پزشک بهتون دارو داد؟

من آخه یکمم گیجم یجورایی موندم بین مهاجرت کردن یا توی ایران موندن و بچه دار شدن.🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به همسرت بگو دوسین بخوره 

خودتم اگه بخوری عالیه 

رحمت رو با روغن گرم ماساژ بده بعدم یه پارچه ببند مدام 

رازیانه هم خوبه 

یه چیزی هست به اسم باه

برای زن و مرد فرق داره 

تو نت سرچ کن استفاده کن

عسل و دارچینو امتحان کردم بهم نساخت. عاشق فلفلم هسنم اصن جز زوتین های همیشگیمه. پزشک بهتون دارو دا ...

دارو با اصرار خودم بود..

چون همه چی اوکی بود و باردار نمیشدم تصمیم گرفتم زنان و با دارو کنترل کنم..

البته لطف خداهم خیلی شاملم شد ک زود جواب گرفتم..

شما هم اگر قصد بچه دار شدن دارید ک اقدام کنید..تا ۴ ماهگی جنین هم میتونید مهاجرت کنید..البته بازم بسته به شرایط و موقعیتتون باید تصمیم بگیرید

🧡
عزیزم به همسرت بگو دوسین بخوره  خودتم اگه بخوری عالیه  رحمت رو با روغن گرم ماساژ بده بعد ...

چه جالب چیزای جدیدی گفتی مرسی عزیزم حتما پیگیری میکنم

دارو با اصرار خودم بود.. چون همه چی اوکی بود و باردار نمیشدم تصمیم گرفتم زنان و با دارو کنترل کنم.. ...

میدونی اگر بخوام اقدام به مهاجرت کنم تا شهریور ۹۹ طول میکشه رفتنمون و اگر بچه دار بشم دیگه نمیتونم برم چون از طرسق دانشگاه میخوام برم.نمیدونم والا احساسات خودم ی طرف منطق ی طرف نمیدونم چه کنم؟شما بودین چی کار میکردین؟

چه جالب چیزای جدیدی گفتی مرسی عزیزم حتما پیگیری میکنم

خواهش میکنم گلی 

مطمئن باش جواب میگیری 

من سر دخترم بچه نمی خواستیم اما همسرم نزدیک یه هفته با برادرش شبا یه قاشق چایخوری دوسین خورد همین جوری الکی 

من با جلوگیری باردار شدم 

یعنی فقط با پیشاب 

خواهش میکنم گلی  مطمئن باش جواب میگیری  من سر دخترم بچه نمی خواستیم اما همسرم نزدیک یه ه ...

وای چه جالب بد مزست؟

چجوریه دم کردنیه؟

منکه اصن دوست ندارم سیاه دونه رو آسیاب کن همون لحظه با عسل مخلوط کن  فقط نسبتش رو نمیدونم چه ...

آها باشه حتما گفتی هرشب ۲ قاشق؟

همسر من یه قاشق چایخوری میخورد حالا دیگه نمیدونم 

باش عزیزم ممنونم ازت انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده🌺