بخاطر مشکل بچه دار نشدنمون امشب وقتی من از مطب دکتر برگشتم و گفتم نظر این دکتر هم مث بقیه دکترا ب آی وی اف هس شوهرم هیچی نگفت ،تو ماشین بودیم اون رانندگی میکرد بعد از نیم ساعت ک دیدم ساکته ی لحظه نگاش کردم دیدم اشکه ک از چشاش میریزه،خیلی دلم شکست ،بخدا توی این 7 سالی ک با همیم من اولین باره ک اشکای شوهرم رو دیدم ،فهمیدم چقد دلش سوخته ک نتونسته جلو اشکاشو بگیره ،خدا همچین روزایی رو برا هیچکس نخواد
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امضاش نوشته ١٨ سالمه بخاطرقضاوت نی نی سایتی ها گفتم بچه ندارم.ولی فهمیدم هرچی بگم قضاوت میکنن پس میگ ...
😞😞😞😞😞😞
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
اسی با اجازت دخترم تیرویید سه روزگیش ۶ بود گفتن مشکوکه رفتم آز داد دوباره شد ۱.۹. بعد ۲ ...
اگر دکتر گفته خوبه چرا نگرانی یه دکتر دیگه نشون بده یا ازمایش دیگه بده از نگرانی دربیای از استرس بهتره
...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
عزیزم توسل شوبه حضرت رقیه وعلی اصغر۱۲۴۰۰۰صلوات ۱۱۴تایاسین به حضرت مریم ام البنین فاطمه زهراوحضرت زینب صلواتاتموم نشده به حاجتت رسیدی منم اول باورم نمی شد ولی رسیدیم حالا ببین کی بهت گفتم یعنی مطمئنم که میرسی
ممنونم از همگی ،ایشالله خدا حاجت دل شما رو هم بده ،من 26 سالمه همسرم 33 سال،من ذخیره تخمدانم پایینه
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
شوهر من سه شبه داره گريه ميكنه به خاطر كاري كه پدرش در حقش كرد به دروغ دوسال با زندگي همسرم بازي كرد ازش بيگاري كشيد به اميد اينكه بهش يه سرمايه بده خونه بخريم بعد دوسال كه كارش تموم شد زد زيرش گفت پشيمون شدم نميدم
يعني حد يه كارگر افغاني از پسرش بيشتر بود حلالش نميكنيم هيچ وقت كه از حق من و بچه هام زد جيب خودش و داماداش رو پر كرد