2777
2789

شماها تو این موقعیت بودین چیکار میکردین؟ 

من که از درد  های مختلف عاجزم از اینمه برم جایی که سرم گرم شه یا حواسم پرت شه... همش دارم با دردها دست و پنجه نرم می‌کنم و سر کله میزنم... فقط مشغول تحمل دردم... نمیدونم چه جوری دووم بیارم

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میتونی بخواب عزیزم   

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

هنوز کجاشو دیدی 😁

😫بخدا تا الان کم از ماه آخر نداشتم... انقد اندازه سه تا عمر الانم درد کشیدم.... 😔😔نمیدونی چقدر سردرد کشیدم.. 😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😳😳😳😳چقد درد پشت کشیدم چقد بالا اوردم.... 

چقد از یخ کردن سر و بدنم و عرق سرد  همرا با سردرد نصفه شبا تا صبح نخوابیدم و به خودم پیچیدم.... سشوار هم روشن میکردم گرم شه و عرقا خشک شه نمیشد... 

درد چی داری عزیزم؟  منم هفته ۲۹ هستم همش میگم کاش زود میگذشت

هر دردی که تا حالا  انقد پشت سر هم و بی وقفه نکشبده بودم. 

دردی که ادم نتونه یه قرص بخوره و مجبور به تحمل باشه 

تا میتونی بخواب عزیزم    

همین الانم به سختی میخوابم

هر نیم ساعت تا صبح میرم دستشویی.. اونم با درد و سختی 

اینقدر زود میگذره ، بهش فکر نکن . من سه روز دبگه زایمانمه ، کلی استرس و ترس دارم ، تازه دومی هم ...

خوش به حالتون... مارم اون لحظه دعا کن