2777
2789
عنوان

ایا مصرف رازیانه توسط مامان برای نوزاد پسر ضرر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41328 بازدید | 42 پست
ای واای  چه دوره  کدوم مطب میبری؟ شهران؟

نه من پیش بهنام مقدادی میبرم تو نارمک

میگن این بهتر از بهزاد هست

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

شما پیش کدوم میبری؟

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تقریبا ی روز در میون فرنی میدم میخوام از هفته دیگه حریره بدم بهش شما چی غذا میدی بهش؟

حریره که نباید بدی ، منم میدم ولی به بچم نمیسازه  فعلن خیلی کم میدم  تاببرمش دکتر و بهش بگم

اگه پیش این نمیبری یبار امتحان کن میگن مطب شهران دم و دستگاه بیشتری داره ولی بهنام مقدادی کارش بهتره

شما پیش کدوم میبری؟

من شهران پیش بهزاد میبرم   بهنام رو نمیدونم  ولی بهزاد کارش عالیه  دستگاه سنجش آلرژی و سونو هم داره  من که راضی ام  فقط داروهاش بسیار گرونه  پدرمون دراومده

حریره که نباید بدی ، منم میدم ولی به بچم نمیسازه  فعلن خیلی کم میدم  تاببرمش دکتر و بهش بگ ...

خود دکتر بهنام مقدادی بهم برنامه غذایی داده

اگه پیش این نمیبری یبار امتحان کن میگن مطب شهران دم و دستگاه بیشتری داره ولی بهنام مقدادی کارش بهتره

بهنام سمت غرب مطب داره؟ من خونم ستارخان هست  شرق نمیتونم بیام

من شهران پیش بهزاد میبرم   بهنام رو نمیدونم  ولی بهزاد کارش عالیه  دستگاه سنجش آلرژی ...

داروهای دکتر بهنام هم گرونه همش خارجی هست اینم ک گفتن این بهتره خود مریضا ک هر دوتارو رفته بودن میگفتن

بهنام سمت غرب مطب داره؟ من خونم ستارخان هست  شرق نمیتونم بیام

نه فکرکنم نداره بنظرم یبار دوری راهو بجون بخر امتحان کن شاید واقعا جواب بده

واقعا   آخه بادوم که آلرژی زاست ، پسرت آلرژی نداره؟ پس رژیم برای چی گرفتی؟

اره میدونم الرژی زاست برای همین میخوام بهش پیام بدم بپرسم ببینم واقعا میتونم بدم بهش یا نه

داروهای دکتر بهنام هم گرونه همش خارجی هست اینم ک گفتن این بهتره خود مریضا ک هر دوتارو رفته بودن میگف ...

چه جالب   اگه میشه پیغام دوستیمو بپذیر  من الان باید برم  بعدا چند تا سوال بپرسم ازت   ممنون

چه جالب   اگه میشه پیغام دوستیمو بپذیر  من الان باید برم  بعدا چند تا سوال بپرسم ازت& ...

اکی حتما

اتقاقا منم ازت سوال دارم