خانما من میخوام رازیانه بخورم که شیرم زیاد بشه ولی میگن برای پسرم ضرر داره درسته واقعا؟؟
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
میفهمم گلم من خدایگان رفلاکس هستم هر دو تا بچم رفلاکسی بودن ، دختر منم الان ۵و نیم &nbs ...
ای خدا امان از رفلاکس
شما هم الان هیچی نمیخوری؟
دخترت بالا میاره؟چ علایمی از رفلاکس داره؟
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
ای خدا امان از رفلاکس شما هم الان هیچی نمیخوری؟ دخترت بالا میاره؟چ علایمی از رفلاکس داره؟
منم اصلن نمیخوردم الان خیلی کم میخورم تا کم کم عادت کنه بچه من هم بالا میاره و هم بیقراره صب تا شب زور میزنه و از همه بدتر سینمو خوب نمیخوره مخصوصا سینه چپ رو نمیخوره دیگه شیرش داره خشک میشه، شیر خشک هم فقط ال اف بهش ساخت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم اصلن نمیخوردم الان خیلی کم میخورم تا کم کم عادت کنه بچه من هم بالا میاره و هم بیقرار ...
بردینش دکتر چی بهش میدین؟
مال من الان دیگه خیلی بالا نمیاره ولی کاملا مشخصه تا حلقش میاد شیر برمیگرده پایین ی مدت بهتر شده بود باز درگیر شده
شیرم فقط سینه چپم میخوره برعکس شما
چرا زور میزنه دخترت؟
دکتر بردم نکسیوم و باکلوفن میخوره ولی خیلی تاثیر نداشته نمیدونم چرا زور میزنه ...
منم بردم ولی بهش رانیتیدین داد خیلی بهتر شده البته چندتا داروی دیگم میخوره
تو عید ک مسافرت بودم یکم باز اذیت شد بردمش دکتر بهش نکسیوم داد ولی نخوردش حالا میخوام باز امتحان شدم شاید ازینم ک هست بهتر بشه
کجا میبریش دکتر؟
منم بردم ولی بهش رانیتیدین داد خیلی بهتر شده البته چندتا داروی دیگم میخوره تو عید ک مسافرت بودم یکم ...
شیر خشکش عوض کن من بیومیل ضد رفلکس میدم
منم بردم ولی بهش رانیتیدین داد خیلی بهتر شده البته چندتا داروی دیگم میخوره تو عید ک مسافرت بودم یکم ...
من تهرانم پیش دکتر مقدادی میبرم خیلی خوبه، ولی رفلاکس خیلی بده، اگه نکسیوم نمیخوره به جای رانیتیدین زانتاک بده خارجیه و از رانیتیدین بهتره منم اولا رانیتیدین میدادم بهتر نشد دکتر نکسیوم داد
من تهرانم پیش دکتر مقدادی میبرم خیلی خوبه، ولی رفلاکس خیلی بده، اگه نکسیوم نمیخوره به جا ...
اتفاقا منم پیش دکتر مقدادی میبرم
یعنی اگه نکسیوم بخوره دیگه رانیتیدن لازم نیست بدم؟
نمیدونم به من که رانیتیدین ننوشت ، من تقریبا هر ماه میبرم الان مشکل پسر شما چیه؟ بیقرار ...
رفلاکس داره ولی از وقتی بردم پیش دکتر مقدادی خیلی بهتر شده گاهی وقتا تو خواب یهو گریه میکنه ولی اروم میشه
اما بغلش میکنم کاملا متوجه میشم شیر تا توی دهنش میاد برمیگرده
اما پسرم وزن گیریش خوب نیست زیاد
اره تقریبا ی روز در میون فرنی میدم میخوام از هفته دیگه حریره بدم بهش
شما چی غذا میدی بهش؟