2777
2789

سلام

خانما من میخوام رازیانه بخورم که شیرم زیاد بشه ولی میگن برای پسرم ضرر داره درسته واقعا؟؟

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمش نه  زیادش اره

کم مثلا چقدر؟

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
نخور قطره شیرافزا بگیر به جاش رازیانه هورمون زنانه داره

اونم میخورم ولی خیلی تاثیر نداره میگن این بهتره

اخه پسرم چون رفلاکس داره هیچی نمیتونم بخورم نه لبنیات نه گوشت گوساله نه میوه خیلی چیزا نمیتونم بخورم شیرم کمه سیر نمیشه

شیر خشکم میخوره ولی وقتی داره شیر خودمو میخوره وسط خوردن سیر نمیشه گریه میکنه 

قطره شیر افزا هم از رازیانه و زیره هست 

میدونم گفتم ک میخوردم ولی اثرش خیلی نبود گفتن اینو بخور بهتره ولی میترسم

میدونم گفتم ک میخوردم ولی اثرش خیلی نبود گفتن اینو بخور بهتره ولی میترسم

نترس بابا  حالا بخور ببین تاثیر داره  واسه من شیر افزا خیلی بیشتر تاثیر داشت   منم سر پسرم خوردم   بعد ها که بچه بزرگتر میشه شیرت بیشتر میشه و نیازی به شیر افزا نداری

اخه پسرم چون رفلاکس داره هیچی نمیتونم بخورم نه لبنیات نه گوشت گوساله نه میوه خیلی چیزا نمیتونم بخورم ...

شاید به خاطر رفلاکس هست که وسط شیر گریه میکنه، یه وعده شیر خشک بده  و یه وعده شیر خودت  بزار فاصله بین شیر دهی بیفته شیرت زیاد شه، بعدم وقتی پسرت رفلاکس داره  شیر رو باید کم بخوره  در وعده های بیشتر 

شاید به خاطر رفلاکس هست که وسط شیر گریه میکنه، یه وعده شیر خشک بده  و یه وعده شیر خودت  بز ...

نه امتحان کردم بخاطر اونکه گریه میکنه ولی شیرم ک ندارم یهو تموم میشه بازم گریه میکنه

همینجوری شیر میدم تقریبا ک شما میگی

میگن تا شش ماهگی خوب میشه خدا کنه خوب بشه واقعا یک ماه و نیم دیگه مونده شش ماهش تموم بشه الان چهار ماه و نیم داره خسته شدم بچم خیلی اذیت میشه

نترس بابا  حالا بخور ببین تاثیر داره  واسه من شیر افزا خیلی بیشتر تاثیر داشت   منم سر ...

منظورت همون قطره شیر افزاست دیگه؟

نه امتحان کردم بخاطر اونکه گریه میکنه ولی شیرم ک ندارم یهو تموم میشه بازم گریه میکنه همینجوری شیر م ...

میفهمم گلم   من خدایگان رفلاکس هستم  هر دو تا بچم رفلاکسی بودن ، دختر منم الان ۵و نیم  ماهه هست و من اثری از خوب شدن نمیبینم ، پسرم حدود یکسالگی خوب شد