2777
2789

دوستان کسی میتونه جواب آزمایش پاتولوژی رو بخونه؟

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تومور کجا بوده؟

تومور نخاعی😔 پارسال یک بار عمل شده ولی بازم هست

شما میتونی بخونی؟

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
اینکه خوش خیم یا بد خیمه باید دکتر بهت بگه عزیزم، ان شا الله که قابل درمانه

آخه هر دکتری یه چیز میگه😔

نوشته تومور تو نخاع از محدوده مهره L2 تا s1 هست و باید به صورت رادیکال برداشته بشه، یعنی وقتی بر مید ...

ممنون عزیزم🙏 این پاتولوژی رو بعد از برداشتن تومور انجام دادن یعنی تو این جواب بعد از عمل باز هم تومور نشون داده؟ آخه ما چند ماه بعد از عمل متوجه شدیم هنوز چند تا دیگه روی نخاع هست

من اسم ازمایشگاه تهران لب شنیدم البته خودمم رفتم میخوای تماس بگیر شاید راهنمایی کنن 88709971

اره آزمایشگاه تهران لب آزمایشگاه خوبیه منم اسمشو شنیدم هم ژنتیک و هم پاتوبیولوژی