2777
2789
عنوان

خیلی مهمه بیاین لطفااااا

103 بازدید | 19 پست

سلام.بچه ها من امروز رفتم بهداشت گف تاریخت گذشنه برو بیمارستان کلی منو ترسوند رفتم معاینه کرد گف یک.سانتی سونو دادم گفتن تاریخت گذشته اما باید دردت بگیره نمیدونم این حرف غیر منطقیو از کجاشون در اوردن.اخه اومدیم و دردم نگرف اونوقت اگه بچم چیزیش بشه چی چرا اینجورین خودشون میگن گذشته بعد اینجور میگن.حالا من درد ندارم بنظرتون چیکار کنم از تجربیاتتون بگین 

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

خب برو پیش دکترت تا بگه برات سوزن فشار برات بزنن.اگ دیر بشه اول اینک بچه مدفوع خودشو میخوره و خو ب نیس و اینک دور از جون بند ناف میپیچه دور گردنش

میشه برای مامان شدنم یک صلوات بفرستین   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو پیش دکترت تا بگه برات سوزن فشار برات بزنن.اگ دیر بشه اول اینک بچه مدفوع خودشو میخوره و خو ب ن ...

تو روحش همون دکتر ابله گف صبر کن .یه مستخدم اونجا بود گف ایران تحریمه داروییه دارو ندارن برای زایمان میگن برین درد بکشین

من دیروز دکتر بودم تاریخ سنو ان تیم 21 امه . دکتر بهم گفت تا اون موقع دردت نگرفت بیا معاینه . تا یک ...

عزیزم من ان تی رد شده تاریخ پریودیم هم همینطور چهلو یک هفتمه ولی حتی یک درد کوچیکم ندارم.اصلا من زایمان اولمم درد نداشتم اینا متوجه نمیشن

عزیزم من ان تی رد شده تاریخ پریودیم هم همینطور چهلو یک هفتمه ولی حتی یک درد کوچیکم ندارم.اصلا من زای ...

منم تاریخ پریودیم امروز بود 

برو دکتر خب . ببین دکترت چی میگه .اگه 40 هفته و 6 روزته باد بستری شی

منم تاریخ پریودیم امروز بود  برو دکتر خب . ببین دکترت چی میگه .اگه 40 هفته و 6 روزته باد بستری ...

میگم که میگه فعلا صبر کن تا دردت بگیره.اعصابم اصن بهم ریخته چرا اینقد بی منطقن دکتر

منم اصلا دردنداشتم رفتم متخصص گفت وقت داری ولی پرستاری ک از شکمم نوارقلب گرفت گفت نامیزانه. ب هر حال رفتم خونه فردا دیدم بچم تکون نمیخوره فوری رفتم بیمارستان و بستریم کردن.امپول فشار زدنو دوساعت بعد مجبور شدن سزارین کنن اورژانسی چون ضربان قلب بچم افت پیداکرده بود.

بچه تکوناش خوبه ؟ سنو نرفتی ؟ 

اره تکوناش خوبه

سونو عصر رفتم گف نرماله 

فقط حرفشون اینه باید خودت دردت بگیره 

من میگم اگه بچم چیزیش بشه چی من که نمیتونم هر لحظه سونو بشم

میتونم روزی یبار ان اس تی بدم اما خب شب چی نصفه شب چی اصلا جواب درست نمیدن 

منم اصلا دردنداشتم رفتم متخصص گفت وقت داری ولی پرستاری ک از شکمم نوارقلب گرفت گفت نامیزانه. ب هر حال ...

من از همینش میترسم که بچمچیزیش بشه

اره تکوناش خوبه سونو عصر رفتم گف نرماله  فقط حرفشون اینه باید خودت دردت بگیره  من میگم ...

خب بعضی وقتا تا 42 هفته هم ممکنه طول بکشه اگه بچه مشکلی نداره به خودت استرس نده ..