2777
2789
عنوان

قرص راکوتان

162 بازدید | 3 پست

سلام خانمای عزیز 

خواستم در مورد مصرف قرص راکوتان صحبت کنیم 

لطفا فقط کسایی که مصرف کردن نظر بدن 

چقدر روی شما تاثیر داشته؟ 

و مهم ترین سوالم اینه که ایا جای جوش رو هم از بین میبره یا خیر 

راجب تعداد نحوه مصرف و دوره ی مصرف

{# بنده خودم دکتر داروسازهستم و کاملا درمورد عوارض این دارو آگاهم }#

میشه ازتون یه سوال مرتبط با رشته تحصیلی تون بپرسم ؟ قرص لاغری خوب چی تجویز می کنید ؟ آیا کپسول تن ...

سلام عزیزم 

قرص تن لس محتوی گیاهانی مثل کرفس،زیره،زنیان و چای سبز هست که عمدتا این هارو روی محصول مینویسند ولی این گونه داروهای گیاهی حتما باید تاییدیه ی وزارت بهداشت و برچسب این وزارتخانه را داشته باشند چون ممکنه که بعضی از شرکت ها سو استفاده کنند و‌برای جلب مشتری مواد شیمیایی که موجب کاهش سریع وزن و سوختن چربی های ضروری بدن میشوند را ارائه کنند و‌به سلامتی شما اسیب بزنند

با کمی تامل خودتون متوجه بهترین راه لاغری میشید 

به نظر من از قرص ال-کارنیتین استفاده کنید و به همراه آن کمی ورزش یا پیاده روی داشته باشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.