2777
2789

اخه من دوقلو باردارم و بارذازی سختی داشتم تا اینجا و الانم خیلی سختمه.. 

سردرد تهوع شدیداز هفته 5تا الان... درد پشت درد زیر سینه.. 

سنگینی نتونستن خوابیدن تا صبح هر نیم ساعت دستشویی رفتن با کلی سختی... 

حالا واقعا کدومش بدتره 

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگن . یک قلو هم باشه بازم بارداری صدها برابر راحت تر از بچه داریه . اگه کمک حال داری که نگران نباش البته .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

ان شاالله ک سلامت دنیا بیان و بچه های ارومی باشن و راحت بزرگشون کنی.. ب حرف کسی توجه نکن و ارامش داشته باش.. قران بخونی براشون بچه های ارومی میشن.. وقتی ب دنیا اومدن با وضو بهشون شیر بدی خیلی بچه های خوبی میشن.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

بدون شک بعد زایمان پوستت کنده میشه...مخصوصا ۲قلو که کارت چتد برابر میشه...ولی غصه نخور...یک سال اول خیلی سخته رفته رفته اسون میشه...خدا هم کمک میکنه....بزرگ میشن و با هم بازی میکنن لذتشو میبری

بدون شک بعد زایمان پوستت کنده میشه...مخصوصا ۲قلو که کارت چتد برابر میشه...ولی غصه نخور...یک سال اول ...

یه سوال از چی پوست ادم کنده میشه؟ خود ادم که دیگه درد نداره.. داره؟ چیا یعنی سخته ؟

یه سوال از چی پوست ادم کنده میشه؟ خود ادم که دیگه درد نداره.. داره؟ چیا یعنی سخته ؟

با‌ خواب‌ خداحافظی‌ کن

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

خدارو هزاران هزار مرتبه شکر ک بچه داری اونم دوتا اونم سالم و ان شاالله صالح . ب همه بگو منی ک تونستم تا لین مرحله رو پیش برن بعدش ابه خوردنه واسم . اصلنم سخت نیست جدی میگم بهت . فقط فقط صبح تا شب بشین شور خدارو بکن ک الانه تو ارزوی خیلیاست یکیشون من . خدا نی نی هاتو واست نگه نگه داره ان شاالله سالم باشن . 

دوست خوبم توروخدا میشه واسه منم دعا کنی خدا بهمون ب زودی بچه های زیاد بده ک سالمن و صالح . توروخدا شما الان خیلی ب خدا نزدیکی دعات میگیرع.دور از تو دور از تو من ی سقط دوقلویی داشتم و الانم تو حسرت بچه

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
راست میگن . یک قلو هم باشه بازم بارداری صدها برابر راحت تر از بچه داریه . اگه کمک حال داری که نگران ...

ببخشید یه سوال چیا یعنی سخته ؟