2777
2789
عنوان

مادرایی که بچشون مثل من بوده

187 بازدید | 14 پست

پسرم ۶ ماهشه خیلی بد خوابه هر نیم ساعت بیدار میشه الکیا سیره جاشم خشکه فقط خوابش سبکه راهکاری دارین خوابش بهتر بشه ؟

این نیز میگذرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن بیدار میشه تا خودش نخواسته بلندش نکنی خیلی احتمال هست که دوباره بخوابه. ولی کلا تا چند ماهی این داستانو داری. سعی کن یه برنامه منظم برای خوابش داشته باشی مثلا قبل خواب حمومش کنی، لباس خواب تنش کنی مسواک انگشتی بزنی کم کم عادتش بدی که وقتی این مراسم انجام شد موقع خوابه

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
سعی کن بیدار میشه تا خودش نخواسته بلندش نکنی خیلی احتمال هست که دوباره بخوابه. ولی کلا تا چند ماهی ا ...

گلم میخوابه ولی زود بیدار میشه انگاری همش بیقراره

این نیز میگذرد 
وای خدا میفهممت خیلی سخته خیلی😢

خییلییییی به خودتون برسید من هر بار بیدار میشد باید شیر میدادم پایان شیردهی ده کیلو از وزن اولیه ام کمتر بودم دچار افت فشار خون شدم خیلی بده خودتونو تقویت کنید نمیدونم چرا انقدر خوابشون سبک میشه من فقط از یه نفر شنیدم میگفت اینا قوه شنواییشون قوی تره که خوابشون سبکه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚