2777
2789

خانم برادرم اولیشو اونجا به دنیا اورد

دومی هم فردا به امید خدا همونجا سز میشه

بله منم باردارم میخواستم برم محب ولی متاسفانه سختگیریشون زیاده

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شنیدم بهترین بیمارستان تهران محب کوثره  خیلی تمیز و باکادری حرفه ای  شما دکترتون کی هس ...

من دکترم فریده فردغیانه.گفته محب کوثر سزارینت میکنم ولی تو اینترنت میخونم میبینم که گویا سختگیریشون برا سزارین زیاده

خانم برادرم اولیشو اونجا به دنیا اورد دومی هم فردا به امید خدا همونجا سز میشه بله منم باردارم میخو ...

عزیزم به امید خدا و بسلامتی ایشالله بدنیا بیاد نی نی برادرتون و خودتون.من دکترم گفته اونجا سزارینت میکنم.نمیدونم حالا ....

عزیزم به امید خدا و بسلامتی ایشالله بدنیا بیاد نی نی برادرتون و خودتون.من دکترم گفته اونجا سزارینت م ...

سلامت باشی عزیرم

دیگه دکترت خودش میدونه، حتمن دستش بازه

دکتر من گفته فعلن زوده واسه بیمارستان و نوع زایمان

من گفتم حتمن سز میخوام گفت اگه اینجا نشد بیا تریتا

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
من دکترم فریده فردغیانه.گفته محب کوثر سزارینت میکنم ولی تو اینترنت میخونم میبینم که گویا سختگیریشون ...

اصلا شک نکن وقتی دکترت گفته سزارین سزارینه 

من دوستم محب کوثر سزارین شد گپارسال میگفت ب دکتر گفتممیترسم گفته پس سزارین میکنم 

اصلا سختگیری نداشته

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
سلامت باشی عزیرم دیگه دکترت خودش میدونه، حتمن دستش بازه دکتر من گفته فعلن زوده واسه بیمارستان و نو ...

خدا لعنت کنه این دولت رو که تو زایمان مردمم باید دخالت کنه.تمام دوران حاملگیمون شده استرس پیدا کردن دکتر و بیمارستانی که سزارینمون کنه

خدا لعنت کنه این دولت رو که تو زایمان مردمم باید دخالت کنه.تمام دوران حاملگیمون شده استرس پیدا کردن ...

واقعن

من قبل از اینکه باردار شم دکتر انتخاب کردم بعد اقدام کردم که مطمئن شم سز میشم

اصلا شک نکن وقتی دکترت گفته سزارین سزارینه   من دوستم محب کوثر سزارین شد گپارسال میگفت ب ...

اخه چندماهه خیلی کلید کردن.میگن از امتیاز بینارستان و دکتر کم میشه بابت سزارینای الکی ای که میکنن برا همین خودشونک جمع کردن.دوست من دکترش قول داده بود که سزارینش میکنه تو بیمارستان پیامبران.بعد روز عملش با نامه دکترش رفته بود بیمارستان معاینش کرده بودن گفته بودن نخیر بیخود دکترت نوشته سزارین تو میتونی طبیعی.به بدبخت به زووووور آمپول فشار زدن گفتن زور بزن.اخرم رحمش باز نشده سزارینش کردن

واقعن من قبل از اینکه باردار شم دکتر انتخاب کردم بعد اقدام کردم که مطمئن شم سز میشم

والا منم قبل بارداریم تحقیقامو کرده بودم اما یهو دکترم گفت نه الا و بلا باید طبیعی بشی.منم ول کردم رفتم پیش دکتر فروغیان.حالا اگه اون جا نزنه‌.شما دکترت کیه؟

والا منم قبل بارداریم تحقیقامو کرده بودم اما یهو دکترم گفت نه الا و بلا باید طبیعی بشی.منم ول کردم ر ...

من دکتر احمدیان خامنه

میگه خودت باید تصمیم بگیری در نهایت که کدومو میخوای

مریضاشم همه ازش زاضین