2777
2789
عنوان

خاطره انگیز 😍

83 بازدید | 8 پست

کدوم آهنگ براتون خاطره خیلی خوبی یا خنده دار بود و روزای خوبتون اونو گوش کردین 

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

من خودم میرفتم خونه دوستم تکون بده ارش رو باز میکردیم دیوونه بازی درمیاوردیم 😝

یادش بخیر 😌

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستم تو دست یاره....حامد همایون  چون واقعا اون موقع دستم تو دست یار بود 😆😆😆

😅😆😆😊

دوووباررره دل هوااای با تووو بودن کرررده  نوجونیام بااون صدای خروسیم چهچه میزدم اینو🤣🤣🤣 ول ...

😂😂😊

رنگ چشات عسل طعم لبت عسل  اسمت که شیرینه اونم بزار عسل مربوط به دپرانی از زندگیم که واقعا دلم خوش بود بی دغدغه تنها نگرانیم این بود که میرسم درس جغرافیو بخونم یا نه😍

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇