2777
2789
عنوان

پول بینی

164 بازدید | 15 پست

بچه ها کسی هست پولیپ بینی جراحی کرده باشه؟همسرم پولیپ داره 4ساله اذیت میشه با اسپری و قرص یه مدت خوب بود ولی درمان نشد.میگن جراحی هم کنه بازم مجدد درمیاد کسی نمیدونه هزینه جراحیش چقدره؟و راه دیگه ای داره یا نه؟

ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه.  💑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پولیپ بینی بیمارستان دولتی عمل میکنه چون زیبایی حساب نمیشه اگه بخای زیبایم عمل کنی باید بری خص ...

پولیپ با عمل زیبایی ده میلیون ،

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

پولیپ با عمل زیبایی ده میلیون ،

همسر قرار آخر این ماه بره دکتر گفت ده میلیون

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

همسر قرار آخر این ماه بره دکتر گفت ده میلیون

وای چقدر زیاد..من رو یکی دو تومن فکر میکردم.نداریم که...فقط پولیپ .بدون زیبایی

وای چقدر زیاد..من رو یکی دو تومن فکر میکردم.نداریم که...فقط پولیپ .بدون زیبایی

پیش دکتر خصوصی پنج میلیون 

بیمارستان دولتی و دیگه نمیدونم،

پولیپ چون جز عملای زیبایی محسوب نمیشه عملش تاحدودی بیمه تقبل میکنه نگران هزینه نباشید مراجعه کنید به ...

امیدوارم خیلی نشه..چون همسرم تقریبا شبا خواب نداره نفسش میگیره الانم واقعا اونقدر پول نداریم برا عمل.

پولیپ چون جز عملای زیبایی محسوب نمیشه عملش تاحدودی بیمه تقبل میکنه نگران هزینه نباشید مراجعه کنید به ...

نه خیالتون راحت 

اگه به بیمارستانی بریدکه طرف قرداد با بیمه تون باشه هزینه عملش رایگانه 

👄💄👠

من حدود ۸ سال پیش عمل پولیپ کردم بیمه قبول میکنه یخورده از هزینشو الان خبر ندارم چقدر میشه اما من دوباره پولیپ درآوردم فکر نکنم راه دیگه ای جز جراحی داشته باشه دردشم در حد همون عمل زیباییه منکه فقط وقتی بخوام کلا بیتیمو عمل کنم پولیپمم عمل میکنم چون واقعا اذیت میشه ادم همون دردو میخواد بکشی

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
من حدود ۸ سال پیش عمل پولیپ کردم بیمه قبول میکنه یخورده از هزینشو الان خبر ندارم چقدر میشه اما من دو ...

اخه دکتر رفتیم گفت یه عمل سرپایی ساده ست نیازی به مراقبت بعداز عمل واینا نداره دردش هم خیلی کمه...اینطوری که شما میگید سخته که..اخه شوهرم واسه یه سرماخوردگی همچین استراحت مطلق میده به خودش

اخه دکتر رفتیم گفت یه عمل سرپایی ساده ست نیازی به مراقبت بعداز عمل واینا نداره دردش هم خیلی کمه...ای ...

نه عمل پولیپ هم بیهوشی داره مثل عمل زیبایی بخیه داری دیگه ازون فیتیله ها هم تو دماغت میزارن  همه این مراحلو داره   منکه کای هم ورم داشتم دو روزم فقط خوابیده بودن و حالم بد بود نمیتونستم پاشم ولی ده روزه خوب میشی باید استراحت کنی  نمیدونم سرپایی چجوریه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲