2777
2789
عجیب چرا؟ خب به مادرش میگه من میخوام با خانومم تنها باشم راحت باشم البته مادر شوهر من خودش خیلی با ف ...

نمیدونم چون خودم نمیتونم بگم

یا بین اطرافیان خودم ندیدم که کسی به مادرش چیزی بگه، واسم عجیبه🙄 البته منظورم بی‌احترامی نیستا..در همین حد که بگن مثلا تو زندگی ما دخالت نکنین، یا زیاد نیاین خونمون همسرم ناراحت میشه و و و ... ندیدم کسی زبون داشته باشه که از اینجور حرفا به مادرش بزنه.. من که کلا خنگ و بی زبونم

🖤

یبار برو تو اتاقشون مچسون بگیر دیه نمیان

جالب اینه میگن تو اتاق جا نندازید برامون تو پذیرایی میخوابن😶

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیب نیست عزیزم منم دوس ندارم کسی شب بمونه خونم از الان فکر اینم که وقتی زایمان کردم مامانم قراره بی ...

دیگه مامانتو از خونه بیرون نمیکنی که عزیزم...منم دوست ندارم کسی خونم بخوابه

یه شب و میگم اشکال نداره

ولی اگه قراره تکرار بشه اذیت میشم و دوست ندارم.. ولی حرف من همینه که نمیتونی به مادرت بگی.. همسایمون مادرشو بیرون کرد از خونه..ما که نمیتونیم همچین کاری کنیم

🖤

بهتره با همسرت حرف بزنی بگی که راحت نیستی اون خودش یجوری مادرشو بفرسته بره من که کلا همه ی اینجور مسایل مربوط به خانواده شوهرمو به خودش میسپارم یواشکی حرفامو بهش میگم حتی اگه نتونم بگم و کنارم باشن یواشکی پیام میدم به همسرم میگم من نظرم اینه یا راحت نیستم خودت یکاریش بکن 

ببین اگر هر شب خرشب بخواد بخوابه خوب آره این واقعا مشکله و توقع بیش از حد مادرشوهر ولی اگر ماهی دو ...

نه بابا اینا ک لذت نمیبرن میان برا فضولی و اعصاب خوردکنی ک لج عروس درآد

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.
نمیدونم چون خودم نمیتونم بگم یا بین اطرافیان خودم ندیدم که کسی به مادرش چیزی بگه، واسم عجیبه🙄 البت ...

آخه همسر من از همون اول اینجوری رفتار کرد با خونوادش البته من اصلن بهش نگفتم هیچوقت چون منم مثل شما هستم روم نمیشه بگم ولی خب خداروشکر شوهرم خودش بدون اینکه من بگم کارشو کرد 😊

خدایا از دست کاربرای نی نی سایت اگر همین تاپیک رو یک مادرشوهر زده بود و گفته بوددلم میخواد خونه عروسم هفته ای ۳ روز بخوابم مدافعان عروس خورده بودنش خب کمی منطقی نظر بدین شماهایی که میگین خب چی میشه بیاد بخوابه ایاخودتون میتونید بااین قضیه کناربیان?یک سوزن به خودتون بزنید یک جوالدوزز به دیگران

مجردم ولی درکل بدم میاد کسی خونمون بخوابه😒

حتی توی اتاقم کسیو راه نمیدم واسه خواب

دوست دارم تنهاباشم

تو که نیستی هوا یه جوریه انگار خفه ست💔بزار ببینمت قول میدم آخرین دفعه ست😔💔

من پدرشوهرم دوست داره خونمون بخوابه...همین که میان خونه ما انگار اومده خوابگاه سریع یه بالشت میزاره ومیخوابه بعد هم هرچی مادرشوهرم میگه بیا بریم محل نمیده همونجا میخوابن...اوایل که میومدن دو تا خواهرشوهرام مجرد بودن اوناهم‌میخوابیدن..‌الان دیگه عروس شدن....ولی من بشدت مخالف هستم و حرص میخورم

منم اولای زندگیمون چون تنها بودم مادر شوهرم چند شب پیشم خوابید، بعد وقتی استرس دارم یا کابوس میبینم تو خواب حرف میزنم فرداش جلو همه میگفت اومدم رو سرت فکر کردم با گوشی حرف میزنی هر هر میخندید.

الانم دوست دارن خونشون بخوابیم اونام بیان اینجا بخوابن

شوهرمم چند باری گفته که بریم اونجا بخوابیم یا مامانم اینجا بخوابه، منم کلا نمیتونم خونه ی کسی بخوابم یا نفر سومی خونمون بخوابه همش فکرم مشغوله و بدخواب میشم، من هیچوقت اینجور آدمهارو درک نمیکنم، مثلا خود من یکی دوشب مجبور شدم خونه ی بابام بخوابم، یعنی من دوست ندارم بیشتر اونجا بخوابم؟ خب معلومه ولی زندگی که خاله بازی نیست هرجا دوست داشتی اتراق کنی ...

یکی دو بارم خونه ی پدر شوهرم اینا بودیم گفتن اینجا بخوابین گفتم شهرستان نیستیم که ... ساعت دو و سه هم برگشتیم خونه ی خودمون خوابیدیم ... خدا کنه تنشون سالم باشه چون اگه یکیشون بمیره شوهرم زندگی از من حرام میکنه. باز پدر شوهرم تنها باشه اذیتی نداره ولی خدا نکنه مادر شوهرم بخواد تنها بزیسته ...