2777
2789
عنوان

گریه خیلی کم نوزاد...کمککککک😭😭😭

211 بازدید | 20 پست

خانما نوزاد ۱۶ روزم کم گریه میکنه 

ندیدم یه دقیقه مداوم گریه کنه

وقتی بیدار میشه یه کم نق میزنه اگه برش دارم زود اروم میشه اگر توجه نکنم شاید یه کم صداش بالا بره

خیلی نگرانم 

غیر نرماله??

جواب ازمایش تیروئیدش هم نیومده 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر کن ک گریه نمیکنه. ولی حتما ساعت بذار سر ساعت شیر بده قندش نیفته

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
پس این همه مامانا میگن بچه م شب نخوابید اون قدر گریه کرد کبود شد و فلان چیه?? اطرافیان هم میگن چرا ...

حالا خدا یه بچه اروم بهت داده ناشکری حتما باید روانیت کنه.ناراحت نباش تا یه ماه دیگه چنان گریه کنه که دیوونه میشی

پس این همه مامانا میگن بچه م شب نخوابید اون قدر گریه کرد کبود شد و فلان چیه?? اطرافیان هم میگن چرا ...

همه بچه ها که عین هم نیستن. پسر بزرگ منم همینطوری بود. الانم که چهار سالشه نه نق میزنه نه شیطونه، اما سالم و سر حاله هزار ماشاءالله.

لزومی نداره همه بچه ها پوست کن باشن آبجی. اگر سیره و دل درد نداره چرا باید گریه کنه؟ 

تیکر یک سالگی پسر دومم...

به شمام هرکی گفت بگودایم گریه میکنه خخخ

منم بچه م ارامه خداراشکرشب تاصبحم قشنگ میخابه 

بچه من تا 30 روز اول انقد اروم بود بعد گریه هاش شروع شد تا 5 ماهگی دیوونم کرد