2777
2789
عنوان

انصراف بدم یا ادامه ؟کمکککک

93 بازدید | 5 پست

سلام دوستان مشکلم اینه که من الان ترم 2 زراعت هستم .هیچ علاقه ای به این رشته ندارم . ولی تا الان دوسال پشت کنکور بودم دیگه خسته شدم همینو اومدم الان پشیمونم. من عاشق کار کردن تو بیمارستانم. تموم عشقم همینه. درسمم تو دبیرستان خوب بود ولی نتونستم چیزی که میخام برم .الان شما تجربیه ای دارین که انصراف داده باشین و بتونین چیز خوبی قبول بشین؟تورو خدا بگین کار بهتر ادامه هست یا اینکه انصراف یدم ؟

گناه بزرگ منی

به نظرم انصراف بده با جدیت بخون دوباره قبول بشی ان شاالله بری تو بیمارستان کار کنی 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای تغییر رشته بدی باید روش درس خوندنتو عوض کنی تا نتیجه بگیری نمیشه مثل همون دوسال بخونی یهو پزشکی قبول شو

به نظرم اول درس خوندن برا کنکورو شروع کن بعد اگه دیدی پیشرفتت خوبه برا سال بعد انصراف بده کنکور شرکت کن . بهترین حالتشم اینه که این رشته تو تموم کنی در حینشم درسای دبیرستانو فول بشی بعد کنکور بدی. 

ولی این سری حتما مشاور تحصیلی داشته باش

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل