2777
2789
عنوان

تزریق ژل به لابیا

78495 بازدید | 109 پست

سلام دوستان 

کسی تجربه تزریق ژل به لابیا داره؟ اگه کسی هست میشه میزان رضایت و هزینه و اسم دکترشو بگه. مرسی  

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واه.روشیطون سیاه ،مگه اونجام زل میزنن ؟

اونجارو عمل میکنن خوشکل شه . چون بعد از مدتی شکل اصلیش و از دست میده و بد قیافه میشه . تزریق ژل رو هم الان شنیدم  

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
اونجارو عمل میکنن خوشکل شه . چون بعد از مدتی شکل اصلیش و از دست میده و بد قیافه میشه . تزریق ژل رو ه ...

فک کن اگه زل تزریق کنی دیگه نمیتونی شلوار تنگ بپوشی مثل مردا که چیزشون میزنه بیرون ونمیتونن تنگ بپوشن

چرا ژل تزریق کنی؟ اصلا مگه تزریق میکنن

ژل برای پر کرردن لابیای خارجی. هم ژل هم چربی تزریق می کنند

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!