2777
2789
عنوان

دزد

181 بازدید | 13 پست

ما خونمون رو ب روی کلانتری هست دقیقا امشب مثلا اومدم زود بخوابم با صدای دزدگیر همسایه بیدار شدم دزد اومده ماشین شو زده جعبه ابزار و ژاپاس هاشو برده کلانتری حتی زحمت نداد بیاد ببینه چی شده چرا انقد بی صاحاب شده مملکت اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چ جوری جرات میکنه بیاد اینجا دزدی وقتی هم رفتن ب کلانتری گفتن گفتن باید زنگ بزنید ۱۱۰ بیاد انگار ...

خخخ بیخیال نمیشه اینجا چیزی گفت یهو میکنننت ت گونی 😐

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
خخخ بیخیال نمیشه اینجا چیزی گفت یهو میکنننت ت گونی 😐

واسه این جور مسائل فقط پیگیر هستن الان ب کلانتری میگفتیم دختر پسر دم درمون هستن با جت میومد میگرفت 

نمیدونم کل کوچه جمع شدن یکی گفت ی پرشیا بوده همه جمع شدن ولی کلانتری نیومد سربازش خواب بوده سر شیفت

شبا که ما بیداریم

آقا پلیسه تو خوابه

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید