2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال منم هست دخترم ی ماهشه شیرم سیرش نمیکنه همش گریه میکنه و شیر میخواد میخوام یکم شیر خشک کمکی بدم نان ۱ خریدم ولی نمیدونم چجوری بهش بدم میترسم وابسته بشه یبس بشه یا شیر خشکش مشکلی داشته باشه بلدم نیستم درست کنم  

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

کسی اپتامیل میده؟؟؟؟

من قبلنا ببلاک میدادم زیاد دوست نداشت گیگوز  و نان هم دادم نمی خورد 

الان اپتامیل میدم همه شو میخوره ولی اسهاله نمیدونم بخاطر شیر خشکشه یا. بخاطر دندونش 

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
سوال منم هست دخترم ی ماهشه شیرم سیرش نمیکنه همش گریه میکنه و شیر میخواد میخوام یکم شیر خشک کمکی بدم ...

اپتامیل از همه بهتره

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
کسی اپتامیل میده؟؟؟؟ من قبلنا ببلاک میدادم زیاد دوست نداشت گیگوز  و نان هم دادم نمی خورد  ...

اپتامیل شکم و راه میندازه

بهش نمیسازه ک اسهاله

نان خیلی سنگینہ مزخرفہ من ک ھم خودم دادم ب دخترم ھم دیدم ک دادن بچہ ھمش بالا میاورد اینقد سنگین بود!باید ببینی حساسیت اینا دارہ ب لاکتوز یاپروتئین گاوی یانہ اگہ داشتہ باشہ باید شیرخشکی بخورہ ک با پروتئین سویاس مثل بیومیل سوی ک نہ لاکتوز دارہ نہ پروتئین گاوی!اگہ حساسیت ندارہ ک راحتی سوپرامیل معمولیشو بدہ ک وزن بگیرہ یا بیومیل پلاس!!!ھمہ ی شیرخشکا دستورشون اینجوریہ ک تو اب جوشیدہ ولرم ۳۰ سی سی اندازہ میگیری با شیشہ شیر بعد توش یک پیمانہ سر صاف میریزی ھم میزنی!مثلا ۹۰ سی سی مثہ ۳ پیمانہ

حساسیت ب لاکتوز چجوری خودشو نشون میده؟؟؟

سوختگی شدید جای پوشک

اگزما

خون تو مدفوع 

اینانشونه حساسیت ب پروتیین گاوییه

حساسیت ب لاکتوز زیاد بدنیست پدی لاکت بدی روزی ۵تا ب مرور برطرف میشه

اپتامیل بده بهش

سوپرامیل چربه اگه رفلکس داره نده