2777
2789

چند شبه ک وقتی میخابم نصف شب یکی با سنگ میاد میزنه ب شیشه خیلی میترسم ب شوهرم میگم  میره بیرون نگا میکنه میگه هیشکی نیس خیالاتی شدی ولی من صداشو چند با شنیدم بخدا خیلی وحشت زدم نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم آزار زیاده بابا ذهنت سمت آدما باشه نه اجنه😁

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

واییی😨😨😨😨

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

عزیزم مطمئنی واقعا این صدارو می شناسی؟

به هرحال به همراه تو همسرت هم تو اون خونه در حال زندگی اگر واقعا صدایی باشه متوجه می شه

احتمالا مدتی فکرتون بی اندازه مشغول به این موضوع بوده بنظرم جای خوابتون رو عوض کنید یا مثلا توی هال بخوابید ببینید بازهم متوجه این صدا می شید یا نه 

اگر خیلی این موضوع تکرار شد حتما با پلیس درمیون بگذارید

بعد تو پیر که نه من متلاشی شده ام💔❣
درخت نزدیک پنجرتون نیست؟!؟!

اره منم میخاستم بگم...

خونه قبلیمون پشت پنجره درخت بود،وقتایی که باد بود میزد به پنجره ،ولی چون سایه شو میدیدم میدونستم ازونه

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

بخدا راس میگم امروزم داشتم حیاط تمیز میکردم دیدم یهو ی صدای وحشتناک اومد ی چیزی خورد ب دوچرخه ی پسرم افتاد زمین باز خودمو ب بیخیالی زدم ولی چن دقیق پیشم ی صدا شنیدم ک میزدن ب شیشه🤤🤤🤤