2777
2789

همسرم یه جمع  ی چند ساله دارن که باهم ارتباط خانوادگی هم داریم همه هم متاهل هستن و بچه دارن، شوهرم وقتی مجردم بوده باهاشون رابطه داشته... ما دیرتر از همه ازدواج کردیم جدیدا روی یکی از خانومهای این جمع حساس شدم!! یه بار که همه دور هم جمع بودیم ‌شوهرم که پاش درد میکرد روی زمین نشسته بود این خانوم براش بالش آورد که راحت باشه و خیلی به شوهرم توجه میکرد😐 یه کم رفتارش به نظرم عجیب بود... چندباری هم دیدم که شوهرم بهش لبخند میزنه!!! و آخرین باری که دیدیم همدیگرو شوهرم حرفای اون خانوم رو تایید میکرد و بهش آفرین میگفت😐 یه بارم شوهرم گفت زن فلانی (منظورش همین خانوم بود) هم بد نیستا!!! قیافشو میگفت!!! 😐 یکی از دوستام که تو این جمع هست وقتی ما تازه  ازدواج کرده بودیم میگفت فلانی (همین خانوم) وقتی شنیده ازدواج کردید گفته خیلی دوست دارم ببینم زنِ فلانی (شوهرم) چه شکلیه!!!! 😐 حالا به نظرتون باید حساس باشم؟!!! چطور رفتار کنم؟
اینم بگم من و اون خانوم رابطه خوبی باهم داریم فقط جدیدا بخاطر این رفتارها حساس شدم نسبت بهش 

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حساس نباش

همین حساسیت های الکی میشه جدل بعدا

یعضی وقتها همه چیز خیلی ساده و بی غرضه نباید همش زدبه نظرم

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻