2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جانم

من ی روز بعد از تاخیر پری تیتر بتا ۳۵۶ بودش و س روز بعدش ۱۲۷۴ و چار روز بعد از تیتر دومم ۸۵۰۰ و دو روز بعد از تیتر سومم ۱۱۰۰۰ بودش . سوالم اینکه ک ن ۴۸ ساعت باید دو برابر بشه برا من ۸۵۰۰ بودش و بعد از دو روز باید ۱۷۰۰۰ بشه و شده ۱۱۰۰۰ . خیلی میترسم ک دو برابر نشده . الانم پنج هفته و پنج روزم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
واسه من روز موعد ۱۳۲ بود..یه هفته بعد هم تکرار کردم شد ۱۰۰۰

ساک بارداری رو تو چن هفته دیدی همچنین قلب ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من ی روز بعد از تاخیر پری تیتر بتا ۳۵۶ بودش و س روز بعدش ۱۲۷۴ و چار روز بعد از تیتر دومم ۸۵۰۰ و دو ر ...

اصلا ب این چیزا توجه نکن

شما همون یه بار ک ازمایش دادی بالا بود کافی بود دیگه لزومی نداشت تکرار کنی

من که بتام ۱۲.۵ بود باید میگفتم خارج رحمیه!؟؟؟

عزیزم امروز برو سونو واسه دیدن ساک حاملگی

من تو ۵ هفتگی رفتم واسه ساک حاملگی

دیروزم که ۶ هفته و سه روزم بود رفتم واسه قلب که خدا رو شکر تشکیل شده بود

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.
اصلا ب این چیزا توجه نکن شما همون یه بار ک ازمایش دادی بالا بود کافی بود دیگه لزومی نداشت تکرار کنی ...

دیگه بعد از بتای ۱۱ دیگه تکرار نکردی ؟؟

من هنوز نرفتم سونو شوند و قصد دارم هشت هفتم که تموم شد برم...

ان شالله ب سلامتی  هنوز هیچ سونویی نرفتین ؟؟

ان شالله ب سلامتی  هنوز هیچ سونویی نرفتین ؟؟

نه عزیزم..۸ ماه پیش سقط داشتم  و سونو میرفتم  کلی استرس  و بارداری پوچه   و رشد نکرده..خلاصه سقط داشت و کلی هم استرس داشتم..الان هفت  هفتمه  و میخوام دو هفته دیگه برم...سونو هم نوبت گرفتم...نمیخوام بیخود استرس  بگیرم..ایشالله نی نی شما سالم و سلامت  بدنیا بیاد..استرس بده توکل به خدا کن..تیتر بتا اگه بالا بده که خوبه  حالا مهم نیست چقد..

😍تیکر سالگرد ازدواجمه😍