2777
2789
عنوان

رویان تهران

251 بازدید | 12 پست

کسی تازگیاای وی اف کرده میدونه هزینش چقدره؟چطوری بایدوقت بگیرم چندروزبعدش وقت میدن بهم؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز زنگ زدم برای بار اول میخواستم وقت بگیرم واسه پسفردا بهم وقت داد

عزیزم منم میخوام برای باراول وقت بگیرم رفتی هرچی گفتن منم درجریان بزارممنون میشم ازت

عزیزم منم میخوام برای باراول وقت بگیرم رفتی هرچی گفتن منم درجریان بزارممنون میشم ازت

باشه عزیزم الان رویانم تا الان که فعلا تشکیل پرونده دادیم و همسرم ازمایش اسپرم منم منتظرم نوبتم بشه 

باشه عزیزم الان رویانم تا الان که فعلا تشکیل پرونده دادیم و همسرم ازمایش اسپرم منم منتظرم نوبتم بشه& ...

عزیزم چطوربود رویان؟هزینه ها وویزیت هاش چقدربود؟من ازشهرستان میخوام برم هیچی درموردش نمیدونم

باشه عزیزم الان رویانم تا الان که فعلا تشکیل پرونده دادیم و همسرم ازمایش اسپرم منم منتظرم نوبتم بشه& ...

سلام عزیزم خوبی رفتی رویان چیشد؟نپرسیدی هزینه ای وی اف چقدرمیشه؟بعدتویه روزنوبت میدن هم به شوهرت هم خودت

یانه هرکدوموتوتاریخ جداگونه ویزیت کردن

عزیزم چطوربود رویان؟هزینه ها وویزیت هاش چقدربود؟من ازشهرستان میخوام برم هیچی درموردش نمیدونم

سلام عزیزم شمارفتی رویان پرسیدی درموردهزینه هش چطوربودبعدتویه روزشماروویزیت کردن یانه دوباره به خاطرهمسرتون روزدیگه ای هم رفتین

سلام عزیزم شمارفتی رویان پرسیدی درموردهزینه هش چطوربودبعدتویه روزشماروویزیت کردن یانه دوباره به خاطر ...

سلام عزیزم تماس بگیر ونوبت بگیر تویک روز هم خودت هم همسرت ویزیت میشید وتشکیل پرونده میدید تمام مدارک پزشکی آزمایش ها وسونو هاتو ببر همراهت.باشماره ی ۲۳۵۶۲۰۰۰ تماس بگیر برای نوبت

سلام عزیزم تماس بگیر ونوبت بگیر تویک روز هم خودت هم همسرت ویزیت میشید وتشکیل پرونده میدید تمام مدارک ...

ممنون بابت جواب

سلام عزیزم تماس بگیر ونوبت بگیر تویک روز هم خودت هم همسرت ویزیت میشید وتشکیل پرونده میدید تمام مدارک ...

متوجه نشدین هزینه ای وی اف چقدرمیشه

متوجه نشدین هزینه ای وی اف چقدرمیشه

سلام هزینه ای وی اف از کسایی که اونجا اخیرا انجام داده بودن پرسیدم گفتن حول و حوش ۱۰ میلیون با ازمایشا و اینا

من و همسرم اونروز جفتمون ویزیت شدیم دوباره برامون ازمایش نوشته که این ماه وقت گرفتم جواب ازمایشارو ببرم