2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 88 پست
خب عزیزم خوش حالم که زندگی خوبی داریدوخوش بخت هستیدامیدوارم که این روندتا اخرعمرتون پایداربمونه. ام ...

این جریان مربوط به جوانی این افراد برمیگرده

اگه فکر میکنین این موضوع جدیدیه کاملا در اشتباهی

پسرا از سن ۱۵ معمولا شروع میکنن به این چیزا

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
نمیتونه بهم مربوط باشه اینو هلاکویی میگه  بر اساس تجربه ای که داشته خیانت بحثش کاملا جداست و ...

خب چون ایشون کارشناس هستن می پذیریم که بحث اون با خیانت جداست.

اما درمورداینکه اگر شوهربا دیدن این فیلم ها از همسرش درخواست هایی داشت که در ان فیلم دیده مثلا درخواست رابطه انال ورابطه اورال وخوردن ترشحات و...بایدچکارکرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چون ایشون کارشناس هستن می پذیریم که بحث اون با خیانت جداست. اما درمورداینکه اگر شوهربا دیدن این ...

اورال کاملا طبیعی و لازمه!!!!

کاملا عادیه

انال خوب نیست. خیلی اقایون بدون دیدن این فیلما فقطططططط رابطه انال دارن ! که اون بدتره! 

رابطه انال برای زن و مرد مضره و خانم نباید زیر بار بره و توجیه کنه همسرشو

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
این جریان مربوط به جوانی این افراد برمیگرده اگه فکر میکنین این موضوع جدیدیه کاملا در اشتباهی پسرا ...

البته قبول دارم شرایط بلوغ جنسی خودش عاملی هست ولی ما هم وظیفه داریم تا کنترل هایی انجام بشه ودرضمن شرایط را جوری مهیا کنیم تا کمتر به فکر تمایلات جنسی باشند.

خب چون ایشون کارشناس هستن می پذیریم که بحث اون با خیانت جداست. اما درمورداینکه اگر شوهربا دیدن این ...

اگه یوتیوب رو راحت میبینی پیشنهاد میکنم حرفاشو گوش بدی از اونجا

من هلاکویی رو سر تا پاشو قبول دارم

خیلی باسواده

البته قبول دارم شرایط بلوغ جنسی خودش عاملی هست ولی ما هم وظیفه داریم تا کنترل هایی انجام بشه ودرضمن ...

همین طوره 

زن هم تا یجایی میتونه کنترل کنه موضوع رو 

تورو خدا بگین چی بگم بهش؟چه رفتاری داشته باشم؟

بهش بگو خوشت میاد منم عکس مردای لخت رو ببینم؟؟؟؟؟

به نظرم این کارش مثل این میمونه که یکی عکس و فیلم پیتزا ببینه اشتهاشو تحریک کنه بعد بیاد نیمرو بخوره.با نیمرو سیر میشه ولی خب ته دلش پیتزا می خواد.

خواستم یه مثال ملموس بزنم  

اورال کاملا طبیعی و لازمه!!!! کاملا عادیه انال خوب نیست. خیلی اقایون بدون دیدن این فیلما فقطططططط ...

البته اورال هم کاملا طبیعی نیست چون اون هم برگرفته از فیلم هاست وخیلی از خانم ها براشون چندشه وبر اثراصرارشوهرشون تن میدن البته اورال هم بی خطر نیست ومی تونه باعث انتقال بعضی ازبیماری ها بشه.اما اگر زوجین خودشون رضایت داشتن مشکلی نیست ان هم با رعایت بهداشت.

اما رابطه انال اگر شوهر اصرار داشت وخانم قبول نکرد وزندگی به مشکل برخورد واحتمال اینکه مرد برای رفع نیازش خیانت کنه اون وقت یه خانم بایدچکار کنه؟

شما چگونه با محبت می تونی این مشکل را حل کنی البته درصورتی که مرد اصلا ازموضع خودش عقب نشینی نکنه.

اگه یوتیوب رو راحت میبینی پیشنهاد میکنم حرفاشو گوش بدی از اونجا من هلاکویی رو سر تا پاشو قبول دارم ...

خب من هم با خیلی ازصحبت هاش موافقم به جز مواردی که با شرع مغایرت داره.

البته گفتم اگر صحبت هاشون تایپ می شد من بیشتر تمایل داشتم ازصحبت هاش استفاده کنم.

البته اورال هم کاملا طبیعی نیست چون اون هم برگرفته از فیلم هاست وخیلی از خانم ها براشون چندشه وبر اث ...

😂 مسیحیت خیلی جاها پیشنهاد پزشک رو میده به افراد

عیسی مسیح توی انجیل به افراد متعددی پیشنهاد دارویی داده و از خودش حرفی نزده 

پس مسیحیت و یا هر راه و روش یا دینی مجزاست با مسایل علمی و پزشکی

هر چیز بجای خود

در مورد انال و کوتاه نیامدن مرد به هیچ شکل .... هرگز نمشه اینو با ارامش و صبوری یا ذکر های اسلامی و یا چیزای مشابه از بین برد بلکه با مشاوره و روانپزشک میشه حلش کرد

همینکه با همسرت همراهی کنی تا نجات پیدا کنه خودش به گونه ای محبت هست عزیزم

بله کنترل تا حدی است اما به نظرمن اگر انسان ها پی به زشتی وبدی کارهای بدمنفی ببرند دیگر نیازی هم به ...

فکر شما خیلی قشنگه

ولیکن خود شما با دانستن خوب و بد ایا میتونی بگی از هر گونه خطا به دور هستی؟

مثلا من میدونم پرخوری بده اما تا خرخره میخورم و به بدنم اسیب میزنم

یا میدونم خواب شب خوبه اما تا صبح بیدارم و بد میخوابم

همه ادما خطا میکنن

اون هم اگاهانه

نمیشه قضاوتشون کرد

خب من هم با خیلی ازصحبت هاش موافقم به جز مواردی که با شرع مغایرت داره. البته گفتم اگر صحبت هاشون تا ...

فکر کنم کتاب هم نوشتن توی نت میتونی سرچ کنی میاد بالا

😂 مسیحیت خیلی جاها پیشنهاد پزشک رو میده به افراد عیسی مسیح توی انجیل به افراد متعددی پیشنهاد داروی ...

البته اسلام هم خودش دستورات زیادی در مورد بهداشت وسلامت داره ویه قاعده کلی داره هرچیزی که برای انسان ضررداره بایداز ان دوری کنه وبسیاری از بایدها ونبایدهای ما هم بر همین اصل واساسه.

در دین ما چیزهایی حرام اعلام شده که علم هم به ان پی برده ولی متاسفانه مسیحیت با این همه رشدعلمی باز مشروبات الکلی را موردمصرف قرارمی دهندبا توجه به اینکه علم نمی تونه درهمه جا پاسخگو باشه ودرجاهایی دانشمندان میان نظرات علمی قبلی را رد می کنند پس علم خودش نمی تونه تثبت واقعی داشته باشه ولی دین است که چون سازنده خودش اگاهه از ساخته خودش دستورات اون می تونه باعث سعادت بشه در دین دستوراتی داره که مکروه اعلام شده البته به معنی ان که انجام ندادن ان بهتر از انجام دادن ان است ولی اگر کسی هم انجام داد حکم کسی که محرمات را انجام داده نداره.

بازبگویم که همین رابطه انال از دین محبت ومسیحیت درکشورهاشون ساخته میشه وبه نمایش گذاشته میشه.