2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 88 پست

بچه ها 

دخترا

خانما

بخدا سنتون کمه کم تجربه این

از من گوش بدید همسراتونو با این رفتار سرسختانه پلیس وار گونه نرنجونید 

زیاد از حد مته رو خشخاش نگذارید

فکر زندگیاتون باشیو و فکر پیدا کردن راه حل باشین پیش از قتل عامش

این موضوع کاملا قابل درمانه و ابدا خیانت به طرف مقابل محسوب نمیشه

تمام مردا اینکارو انجام میدن خانما

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اخر ادم چنین حسی بهش دست میده که یه شخص اب را ول کنه بره به سراب بچسبه.

میفهمم چی میگی

اما فکر کن اگه خودت نتونی طبیعی تحریک بشی چهکار میکنی؟ مجبوره دیگهههه

تحریک نرمال نداره این اقا 

نمیدونم به چه علت اما نداره

نمیشه دارش زد که

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
بهم بگین چی کنم

با ارامش و نرمی با خودش حرف بزن

ببوسش بگو دوسش داری اما ناراحتی که چرا با خودت اونکارو نکرده و فکر کرده لازم داره فیلم ببینه

بگو میخای کمکش کنی 

اگه دوس داره مشاوره هم بگیره

فکر کنم اطلاعاتی داری.

من فقط حرفهای دکتر هلاکویی رو هر شب گوش میدم

من مطالعه تو این زمینه نداشتم اما از دکتر حرفایی که شنیدمو اینجا میگم

ضمنا چون سنم بالاتر از همس فکر کنم تجربم بد هم نباشه

میفهمم چی میگی اما فکر کن اگه خودت نتونی طبیعی تحریک بشی چهکار میکنی؟ مجبوره دیگهههه تحریک نرمال ن ...

خب عزیزم این یه مشکله اگر راه حلی براش پیدا نشه دیگه اقا مرتب از مسیرطبیعی خارج میشه واون وقت گناه خانمش چیه که برای انحراف اقا بسوزه وبسازه.

درضمن دیدن این فیلم ها درخواست ها وتوقعاتی را برای مرد ایجاد می کنه که خانم نمی تونه اونا براش براورده کنه.

به نظرم یه جور خیانته.ازش بپرس خوشش میاد شما هم عکس مردای لخت رو یواشکی نگاه کنید؟؟؟؟

نمی فهمم چرا بعضیا میگن عیبی نداره همه نگاه می کنن...همه دارن اشتباه می کنن خب..

خب عزیزم این یه مشکله اگر راه حلی براش پیدا نشه دیگه اقا مرتب از مسیرطبیعی خارج میشه واون وقت گناه خ ...

بله منم گفتم قبلا

باید مشاوره بگیرن 

اما بدون دعوا کاملا قابل حله

این ماجرا رو نباید به حساب خیانت گذاشت

من فقط حرفهای دکتر هلاکویی رو هر شب گوش میدم من مطالعه تو این زمینه نداشتم اما از دکتر حرفایی که شن ...

اتفاقا من هم مواردی ازصحبت های دکتر هلاکویی را گوش میدم ولی نوع برنامه اون که ازطریق تلفن هست خسته کننده است.

حالا شما از حرف های ایشون درمورد دیدن این فیلم ها چندنکته اش را بفرمایید.

ببخشیدفضولی نباشه شوهرشما هم این فیلم ها را می بینه؟

بله منم گفتم قبلا باید مشاوره بگیرن  اما بدون دعوا کاملا قابل حله این ماجرا رو نباید به حساب ...

نه عزیزم کی گفته خیانت اما دیدن این فیلم ها می تونه زمینه خیانت را درذهن بیننده ایجادکنه چون در این فیلم ها حس می کنه که فرد راحت با افرادمختلف رابطه برقرارمی کنه میگه چرا من از این تنوع محروم باشم.

اتفاقا من هم مواردی ازصحبت های دکتر هلاکویی را گوش میدم ولی نوع برنامه اون که ازطریق تلفن هست خسته ک ...

ههههه

شوهر من ، تا بحال ندیدم ببینه اما احساس قلبیم اینه که احتمالا میبینه

لااقل تست کرده اینو میدونم

من همسرمو بسیار دوسش دارم و فوق العاده خوشبختیم 

همشم برا اینه که درک شده بجای کتک کاری و دعوا

هلاکویی نظرش راجب این جریان اینه که دیدن فیلمای پو ر ن خوب نیس و باید ریشه یابی بشه و درمان بشه با مشاوره

نه عزیزم کی گفته خیانت اما دیدن این فیلم ها می تونه زمینه خیانت را درذهن بیننده ایجادکنه چون در این ...

نمیتونه بهم مربوط باشه

اینو هلاکویی میگه 

بر اساس تجربه ای که داشته

خیانت بحثش کاملا جداست و یه روحیه خاصی نیاز داره

ههههه شوهر من ، تا بحال ندیدم ببینه اما احساس قلبیم اینه که احتمالا میبینه لااقل تست کرده اینو مید ...

خب عزیزم خوش حالم که زندگی خوبی داریدوخوش بخت هستیدامیدوارم که این روندتا اخرعمرتون پایداربمونه.

اما به نظرمن انسان دوست داره به سمت وسوی برنامه ها وفیلم های غیراخلاقی بره پس باید از ابتدا کاری کرد که زمینه ای برای دیدن این مواردایجادنشه تا اینکه شخص مبتلا بشه وبعدبه درمان ان بپردازیم.