2777
2789

لطفا بگین ک هر بار چقد افزایشی بوده ؟؟ لطفا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من بار اول ۶۹ بود  دو روز بعد ۳۵۶

دیگه ندادی ؟؟

چن هفته رفتی ب قلب؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما من ی روز بعد از تاخیر ۳۵۶

سه روز بعدش ۱۲۷۴

چار روز بعد از دومی ۸۵۰۰

دو روز بعد از سومی ۱۱۰۰۰

این آخری دو برابر نشده بعد از ۴۸ ساعت

باید از ۸۵۰۰ بیاد ۱۷۰۰۰ ک مال من ۱۱۰۰۰ شده و دوبرابر نشده خیلی نگرانم

من بار اول ۲۳۷ هفته ی بعد ۵۷۰ هفته ی بعدش ۵۸۰ خارج از رحم بود

گلم شما خونریزی و لکه بینی و دردم داشتی؟

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘
گلم شما خونریزی و لکه بینی و دردم داشتی؟

من یه هفته بعد از تاخیر افتادم ب لک بینی و هی کم و زیاد میشد حدودا کلا سه هفته بعد از تاخیر کمر دردم شروع شد شک داشتم خارج از رحم یا ن 

کلی سونو رفتم گفتن کیست داری خارج از رحم ازمایشام مثبت میشد 

تا امپول زدن دو روز بعدشم عمل باز شدم بخاطر کیست

من یه هفته بعد از تاخیر افتادم ب لک بینی و هی کم و زیاد میشد حدودا کلا سه هفته بعد از تاخی ...

اخی خدا بهت سلامتی بده گلم🙏🌹 منم اواخر شهریور بارداری خارج رحمی داشتم😞 که اواسط ابان بدون دارو وبسختی سقط شد😞😞. الان ۹ هفته باردارم. هنو سونو نرفتم

اخی خدا بهت سلامتی بده گلم🙏🌹 منم اواخر شهریور بارداری خارج رحمی داشتم😞 که اواسط ابان بدون دارو وب ...

وااای خدایا چ خوب

من ابان باردار شدم ولی ۲۶ اذر عمل کردم

دکتر بهم گفت تا خرداد صبر کن

سونو دادم گفتن کیست ۵ سانتی داری

دوباره سوم پریود رفتم گفت یکیش ۲سانت تخمدان چپ

یکیش ۴ سانت تخمدان راست 

واسم دعا کن 

دلیلش چی بود خارج از رحم شد؟؟

خدا حفظش کنه دلم خاست 

وااای خدایا چ خوب من ابان باردار شدم ولی ۲۶ اذر عمل کردم دکتر بهم گفت تا خرداد صبر کن سونو دادم گ ...

فداااات عزیزم😘😘. ان شاءالله بزودی وبخوبی دامنت با فرزند صالح وسالم وعاقبت بخیر سبز بشه🙏آمین🌹. دلیلش دکتر گفت ممکنه برا هرکی پیش بیاد... بنظرم شما یه ماه قبل اقدام عکس رنگی بده عاااالیه واقعا رحمت پااااک میشه. من ماهبعد عکس رنگی که اقدام کردم باردار شدم😍

فداااات عزیزم😘😘. ان شاءالله بزودی وبخوبی دامنت با فرزند صالح وسالم وعاقبت بخیر سبز بشه🙏آمین🌹. دل ...

انشالله مرسی گلم از دعات

اره دکتر گفت چون کیست داشتی باید عکس رنگیم بدی 

دعا کن کیستم رفع شده باشه همین مشکل ساز شد محتاج دعا هستم عزیزم 

انشالله مرسی گلم از دعات اره دکتر گفت چون کیست داشتی باید عکس رنگیم بدی  دعا کن کیستم رف ...

چشم حتماااا عزیزم🙏😘🌹 عکس رنگیم بدی مطمئن باش سریع باردار میشی ان شاءالله🙏🌹