2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد با چوب زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6450 بازدید | 31 پست

قشنگ میری پزشک قانونی بعد هم میری شکایت میکنی بعد هم میری خونه پدر بعد شوهرت می یاد کف پات رو ماچ میکنه دیگه هم از این شکرها نمیخوره

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر نري احازه دادي كه دوباره برنتت، برو خونه بابات، پزشكي قانوني هم برو شكايت كن ديه هم بگير ازش. بچت هم تا ٤ سال مال خودت هست 

اگر زير سرش بلند شده و دنبال كس ديگه هست كه بازم ميزنتت تا خودت مهرت رو ببخشي و بري. نزنه هم كه ميتونه ولت كنه بره با يكي ديگه و توهم حرفي نميتوني بزني چون كارش قانوني

يا شايدم خستش بوده و هرچيز ديگه اما نبايد ميزد، دست كم برو اگر خواست برگرده و اومد دنبالت سريع برنگرد تا كامل پشيمون بشه و به غلط كردن بيافته  

برو خونه بابات نگو زده بگو بحثمون شده بزار بیاد دنبالت

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم هیچ وقت اینقد درمونده نبودم هم میترسم اگه برم دعوا بشه بین بابام و شوهرم و اخرشم طلاق هم چطور بمونم تو خونه و ببینم که چطور من و زده و من هیچ عکس العملی نشون ندادم

الان داره دیر وقت میشه  بهت زنگ یا اس نداده ؟عذر بخواد  میتونی بری خونه مامانت اینا؟

نه اصلا زنگ نزد.میتونم برم ولی نمی‌دونم برم یا نه.اگه برم و نیاد دنبالم چه کنم.همش غصم بچمه که ۳ سالشه

نه اصلا زنگ نزد.میتونم برم ولی نمی‌دونم برم یا نه.اگه برم و نیاد دنبالم چه کنم.همش غصم بچمه که ۳ سال ...

اگه دفه اوله دستش روت بلند شده و نگرانی نیاد 

برو خونه ولی اصلا محلش نده 

👄💄👠