2777
2789
بعدش پشیمان میشه یا نه؟ اخلاق تند و عصبانیتش قبول دارد؟ دلیل عصبانی شدنش چی میدونه؟ شست گذاشت کنا ...

اره پشیمون میشه ولی برای دعوای بعدی همون حرفا و حرکاتاشو تکرار میکنه

اره خودش میگه نمیتونم خودمو کنترل کنم

میگه سارا سر ب سر من میذاره توقع داره من مثه ربات کنارش باشم و هرچی گف چیزی نگم و....

هرچی از دهنش اومد ب مامانم گف گف لعنت ب پدر مادرت وفلان و بهمان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اکثر مردا یه قلقی دارن بعضیها با زبون خوش رام میشن بعضیا با غذای مورد علاقشون بعضیا با رابطه جنسی یا احترام گذاشتن زنشون به ننشون.خلاصه ببین قلش چیه و یواش یواش که بهتر شد بکشون مشاوره و تو ذهنش کن که حرفاتونه به جایی غیر از زیر سقف خونه تون نبره. اگر هم قلق نداره و درست بشو نیست.طلاق بگیر خلاص

ببرش مشاوره وگرنه به این راحتی ها درست نمیشه

رفتیم ۲۰ جلسه مشاوره رفتیم گفت باید این رفتاراتو بذاری کنار و..من نمیگم مقصر نیستم چرا دعوا دو طرفس ولی تقصیرات من هرچی هم ک باشه دلیل این نمیشه ک بزنه و بشکنه و ب این و اون اطلاع بده

مشاوره گف تعهد بده ولی نداد...پدر هم ندارن

از عواقب طلاق میترسم..میترسم کنار نیام با شرایطش..میگن اره تنها میمونی همه یه انگی میچسبونن بهت فردا هیچکس ب روت نگاه نمیکنه یا پیر مرد میاد میگیرتت یا همیشه تنها میمونی

ولی از این شرایط موجود هم خیلی خسته شدم

اخلاقای خوبی هم داره خسیس نیس..دست ب زن نداره..معتاد و پاکه ولی این خصوصیات بدش باعث شده چشمو ب خوبیاشم ببندم.....یکی دیگ از اخلاقا بدش اینه ک من حرفی رو نزدم میگه الا و بلا تو این حرفو زدی .کاری رو نکردم میگه تو کردی...دهن بینم هست زیاد

خیلی ناراحت شدم واقعا.میشه بگید چی میشه که لجبازی میکنه و دعواتون میشه؟

مثلا ۴ روزه ب من میگ شبا گوشی نگیر موقع خاب دستت گفتم باشه رفت حموم گف گوشی رو بذار کنار گفتم باشه دربیا از حموم میذارم کنار وقتی اومد گف بذار کنار تا نزدم خورد نکردم گوشی رو گفتم باشه رفتم تو اتاق ک بذارم گوشی رو رو زنگ هشدار برا صبح اومد از دستم با ضرب گرف میخاست با چاقو بشکنتش ک نذاشتم با گریه و...

خصوصیاتی که شما گفتید اتفاقا نشونه پیش اگهی خوبه چون به مشکلش بینش دارد و احساس پشیمانی را دارد ولی تعجب میکنم ۲۰ جلسه مشاوره جواب نداد نهایت با ۳ جلسه زوج درمانی و چند جلسه فردی حل میشه فوقش یک دوز دارو  برای کنترل خشم دیگه ختم مشکله

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
مثلا ۴ روزه ب من میگ شبا گوشی نگیر موقع خاب دستت گفتم باشه رفت حموم گف گوشی رو بذار کنار گفتم باشه د ...

خب عزیزم باید همون اول که بهت میگفت میذاشتی کنار.وقتی میبینی اخلاقش اینجوری میشه نباید بهانه بدی دستش تا گفت بذار کنار باید میذاشتی.اینجوری کم کم دیگه کاری به گوشی دست گرفتنت نداره ولی وقتی نذاری حساسش میکنی

رفتیم ۲۰ جلسه مشاوره رفتیم گفت باید این رفتاراتو بذاری کنار و..من نمیگم مقصر نیستم چرا دعوا دو طرفس ...

عزیزم زندگی مشترک از اسمش معلومه هر دو طرف باید واسه نگه داشتنش تلاش کنن، وقتی شوهر شما توجهی نداره و به حرف مشاور هم گوش نمیده ادامه دادن این زندگی چه فایده ای داره؟ فقط بی احترامی به خانواده ها و اعصاب داغون واست میمونه

دستمو ول نکن🤲🏻
خصوصیاتی که شما گفتید اتفاقا نشونه پیش اگهی خوبه چون به مشکلش بینش دارد و احساس پشیمانی را دارد ولی ...

شایدم مشاورمون خوب نبود ولی راهکارهایی ک میداد هم من هم مامانم ب همسرم میگفتیم..دارو هم برا کنترل خشمش  ب نظر منم لازمه

عزیزم زندگی مشترک از اسمش معلومه هر دو طرف باید واسه نگه داشتنش تلاش کنن، وقتی شوهر شما توجهی نداره ...

منم همینو میگم بهش من و مامانم خیلی باهاش حرف زدیم پریروز ۳ ساعت خودم تنها ۲ ساعت دیشب امروز صبح هم همچنین ولی اصلا ب من نگف سارا باشه تو بمون دوتایی زندگیمونو سرپا نگه میداریم من درست میشم ی کم فرصت ب هم بده ولی گف من همینیم ک هستم میخای بمون نمیخای برو بسلامت