2777
2789
عنوان

تخم هویج

392 بازدید | 13 پست

امروز شش پریودیمه

میخاستم تخم هویج بجوشونم میشه دقیق بگین چجوریه وقتی جوشید صافش کنم یا با موادش بخورم؟؟چیزه دیگه ای نیس باهاش بجوشونم تاثیرش بیشتر شه

واسه چی خوبه

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون گلم دیگه چیزی قاطیش نکنم گیاه دیگه ای یا اینکه مثلا باعسل بخورمش؟؟

خواهش میکنم عزیزم

نه نیازی نیست چیزی بهش اضافه کنی

فقط مزش خیلی بده😝

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
بفرمایید

ببخشید شما مشکل تون واس خوردن تخم هویج چی بوده.تخم هویج مث اینکه ۲ نوعه مدلی ک من خوردم تلخ نبود.هنوز یبار خوردم.امروز.تخم هویج فرنگی اون یکی دیگش هویج رسمی زردکه حالا کدومشه در اصل 

ببخشید شما مشکل تون واس خوردن تخم هویج چی بوده.تخم هویج مث اینکه ۲ نوعه مدلی ک من خوردم تلخ نبود.هنو ...

من بخاطر کیست تخمدان خوردن که جواب داد بهم وقبل از یک ماه کیست از بین رفت،البته مراقبتهای دیگم داشتم

تخم هویج تلخ نیست بد مزست

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻