2777
2789
عنوان

شوهر دختر خالم میخواد زن بگیره😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 96 پست
خدایی دیگه گنجایش شنیدن و حرص خوردن خیانت داماد خاله کاربرارو نداریم😁

وااایییی که  چقدر خندیدم

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مدارکو بکوبه تو صورتش  این جریانا چنو وقته اتفاق افتاده؟

روز 14فروردین آخرین بحث و دعوا بوده، از دیشبم خبری ازشون ندارم. قرار دخترخالم بره شکایت کنه از زنه و شوهرش تا ببینیم چی پیش میاد.

یعنی چی مرد خصلتشه...من و دوستم به فاصله یک ماه عقد کرده بودیم...تقریبا اوایل عقدمون یه روز بهم زنگ ...

آفرین ، واقعا همه مردا اینطوری نیستن

آفرین دومم برای اینکه با دوستت قطع رابطه کردی، یکی نبوده بهش بگه بتوچه که میخوای این آقا رو امتحان کنی، واااااا

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
دختر خاله ات یه چیزیش میشه ها گفته میخوام صیغه اش کنم اونم خندیده ؟ همونجا اگه شوهرش رو جر میداد و ر ...

یعنی بیاد خواستگاری ؟؟

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
فعلا تا همینجا رو میدونم و اینکه دختر دختر خالم همش داره گریه میکنه و التماس مامانش میکنه که طلاق نگ ...

آخه وقتی طلاق هم بگیری یعنی پیروز شدن طرف مقابل دیگه، زندگیت رو دو دستی تقدیم خانوم می کنی، اتفاقا اصلا طلاق جایز نیست به نظر من اونهم با دوتا بچه نوجوان تو اون سن حساسشون، باید حال شوهره را بگیره و بشونتش سرجاش😠

واقعا این بنده خدا اومد محبت کنه اما دوسته از محبتش سو استفاده کرد مطمئن باش جواب اینکارشو میگیره

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
آخه وقتی طلاق هم بگیری یعنی پیروز شدن طرف مقابل دیگه، زندگیت رو دو دستی تقدیم خانوم می کنی، اتفاقا ا ...

اتفاقا اگه پیروز بود دهنی یکی دیگه رو نمیخورد ..

بعدشم اینا باهم صیغه شدن؟رابطشون در چه حد بوده؟

نمیدونم عزیزم روم نشد اینارو ازش بپرسم، این چیزایی هم که گفت داشت با گریه تعریف می‌کرد، نخواستم نمک رو زخمش بشم. 

نمیدونم عزیزم روم نشد اینارو ازش بپرسم، این چیزایی هم که گفت داشت با گریه تعریف می‌کرد، نخواستم نمک ...

به نظر من خیانت بخشیدنی نیست 

یه زن هرچیزی رو میتونه تحمل کنه غیر خیانت

قبلا که هیچ مردی دو زنه نبوده که اصلا صیغه میغه و اینا هم نبوده از وقتی عصر جدید شده یکهو همه دنبال ...

موضوع اینه همه نمیخوان قبول کنن ک رفته رفته علم پیشرف کرده انسانیت محو شده... رفاه رفته سواد رفته بالا اما فهم اومده پایین. رفته رفته روشن فکر شدن اما بی دینو ایمونو بی حیا... تمام این خرابیای این روزا واس اینه ک خیلی چیزارو ک بد میدونستن الان دیگ نمیدونن چشمامونو بستیم. رسانه پدر همرو راورد سواد رسانه ندارید بدونیدچه بلایی سر مردم تو هر زمینه ای ناخودآگاه دارن میارن.. بزنین سواد رسانه استاد راعفی ببینید چیا میاد

مرد خیلی غلط کرده که خصلتش اینه.اتفاقا زن ها بیشتر تنوع طلبن ولی امثال اینحرفا مردهارو پرو کرده.اولا ...

هه همین تربیتای غلطه ک جامعه ایرانی ن جامعه جهانیو به گند کشیده. توسری چی؟ بابا تا زنا نخوان مردا غلطی نمیکنن. وقته ارائه نباشه درخواست نیست. زنا خودشونو ارائه دادن مردام رو پیدا کردن اگ یه مرد سراغ ده تا زن مطلقه بره ک هیچکدوم پاندنوباهاش برخورد کنن میفهمه ک ن خبری نیست. اما یکی ک پا بده سراغ دومیم میره زنا ک در گوش هم این چیزارو بخونن خیلی چیزارو برا خودشون دیگ آر نمیدونن