2777
2789
عنوان

حتما بخونید...بخاطر سلامتی خودتون و بچه هاتون❌❌❌❌❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 25 پست
😶😶😶

چیه خواهر؟

ببین ازشهرهایی ک سیل میاد به شهرهای ما ...دریچه سدهارو باز کردن تا خالی بشه و اون آب سیل جایگزینش بشه...اوکی؟

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
ما شهرمون آبش از چاه تامین میشه چاها هم که دیگه آبی نمونده تهشون تا عمق 120متری فکر کنم رفتن دیگه از ...

کجایی؟ 

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا نفس هم ک بشیم باز هوا پر از ریزگرده ک باعث بیماریه.... اینکه چجور زنده ایم تا الان خدا ...

آره دقیقا 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

حالم خراب شد 😐یک لیوان آب به زور میخوردم اونم ازم گرفتی حلالت نمیکنم🤣😐😐

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
حالم خراب شد 😐یک لیوان آب به زور میخوردم اونم ازم گرفتی حلالت نمیکنم🤣😐😐

وااای دیوانه این که برای پارساله ک سیل اومد الان ب راحتی آبتو بخور🤦🏻‍♀️😂😂😂😂

درضمن ممنون بابت لایک ها😍🌹🤣

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
وااای دیوانه این که برای پارساله ک سیل اومد الان ب راحتی آبتو بخور🤦🏻‍♀️😂😂😂😂 درضمن ممنون بابت ...

🤣🤣🤣🤣🤣بابا خب چیه نخوندم تاریخ و🤣🤣🤣🤣🤣خواهش  

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
🤣🤣🤣🤣🤣بابا خب چیه نخوندم تاریخ و🤣🤣🤣🤣🤣خواهش  

😂😂😂😂😂😂😂😂