2777
2789

بچه ها ی مشکلی واسه یکی از نزدیکام پیش اومده

5سال پیش با ی اقایی کاملا سنتی ازدواج کرد

اون اقا بهش گفته بود ک من قبلا عاشق یک نفر دیگه بودم اما پدرش نذاشته ازدواج کنیم و جدامون کردن،فقط بخاطر اینکه پدر و مادرش آقش نکنن خواسته ازدواج کنه

دوستم هم بخاطرفرار از شرایط خونوادگی ک داشته قبول کرده و گفته کنار میام

اون دختر هم ب اجبار با یک مرد دیگه ازدواج کرده

کم کم شوهر دوستم به دوستم علاقه مند میشه اینم بگم ک تو این 5سال زندگی از نظر حمایت عاطفی و مالی هیچی واسش کم نذاشته اما علاقش دوستانه بوده هیچ عشقی نسبت بهش نداشته

پارسال دوستم متوجه شد ک اون دختر طلاق گرفته و با شوهرش رابطه دارن

اون دختر دختر خیلی خوبیه و بارها ب شوهر دوستم گفته ک تو ازدواج کردی و متاهلی و خیانته ب زنت دوستم پیاماشون دیده اما از ی طرفم عشقی ک بینشون بوده خیلی قوی تر از این حرفاس 

هر3تاشون دارن عذاب میکشن حتی شوهرش خاسته خودکشی کنه

دوست من تو دوراهی گیر کرده هم عاشق شوهرشه و دوس نداره زندگیشو از دست بده هم اونقد خانوم و معصومه ک دلش برا اون دوتا میسوزه میگه گناهی نداشتن ک از هم جداشون کردن

از نظر سنی هم هر 3 سنشون کمه و بیشتر احساسی هستن تا منطقی

شما بودین چیکار میکردین؟؟؟؟

اگه مشاور خوب تو یزد میشناسین ممنون میشم معرفی کنین دوستم یزد زندگی میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا احساس کردم خودت اون دختری؟؟🤔🤔

من ب شخصه هیچ جوره نمیتونم کنار بیام همسرم همزمان که با من زندگی میکنه عاشق کس دیگه باشه... حتی اگه همسرم از اون رابطه برگرده هم...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))