2777
2789

توروخدا صادقانه به چندتا سوال بی جواب مونده ی من پاسخ بدید.

آیا بعد از زایمان(همون روز زایمان و روز بعدش و کلا تا یه هفته بعدش) آیا وقتی ادرار میکردید اونجاتون سوزش داشت؟روی بخیه ها؟ 

موقع مدفوع کردن زیاد درد میکشیدید؟

در حین دردهای زایمان و بعدش شیاف گذاشتن و مسکن خوردن واستون تاثیر خاصی داشت؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

سوزش بخیه تا ی مدت هست واقعا بدون تعارف اما خیلی قابل تحمله

من برای دفع درد نداشتم فقط قبل بار اول میترسیدم

درحین زایمان مسکن مصرف نکردم

بعدش هم که دیگه دردی نداشتم اما ی برگ دکترم داد که خوردمش سر وقتش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم

اگه چند تا نکته رو رعایت کنی خییییلی اوضاعت بهتر میگذره

۱.حتما مواظب باشی شکمت روان باشه تا به بخیه ها فشار نیاد ...وگرنه بخیه ها ممکنه باز بشه و کلیدرد و دردسر....اگه هر روز صبح ناشتا یک ساعت قبل غذا یک قاشق خاکشیر رو که تو یک لیوان آب جوشونده شده و ءذاشتی نصف آبش بخار شده رو بخوری یلوست نمی گیری و عااالیه

۲. تو ده روز اول حتما از دستشویی فرنگی یا صندلی مشابه اون استفاده کن

۳ بعد هر بار دستشوی حتما با شسوار بخیه هات رو خشک کن

۴. دو سه بار در روز محفه بکش روت و بخیهات رو در معرض نور چراغ مطالعه که از اون لامپ قدیمیها داره قرار بده

۵. تو این مدت تا میشه نشینی و اگه ناچاری زیر پات تیوپ مخصوص بگذاری

مورد دیگه یادم اومد باز میگم

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

من از لحاظ روحی با بخیه ها مشکل داشتم وگرنه فیزیکی هیچ دردی نداره که بخوای مسکن بخوری

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

در مورد مسکن هم بله 

اگه احساس درد کردی حتما شیاف استفاده کن 

برای من که خیلی موثر بود

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

من دو تا زایمان و یه سقط وحشتناک داشتم بی رودر وایسی میگم

بخیه هام اصلا درد و سوزش نداشت فقط موقع ادرار و مدفوع میترسیدم بشینم بخیه ها باز بشه حس کشیدگی پوست داری و اصلا نباید زور بزنی برای مدفوع

برای یبوستت دکتر شربت میده 

اگه بخیه هات رو خشک نگه داری اصلا درد و سوزش و عفونت نمیگیری حتماااا تمیز و خشک نگهشون دار

نه بین درد ها مسکن نمیدن تنها مسکن برات نفس گیری هیت اگه وقتی درد داری نفس عمیق بکشی و آروم از دهن بکشی و از بینی بدی بیرون 50 درصد دردت کم میشه ولی اگه جیغ و داد کنی خیلی بیستر میشه

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
در مورد مسکن هم بله  اگه احساس درد کردی حتما شیاف استفاده کن  برای من که خیلی موثر بود

ممنون عزیزم از راهنمایی های خوبت

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
ممنون عزیزم از راهنمایی های خوبت

خواهش گلم

ان شاء الله زایمان خوب و راحتی داشته باشی و ی نی نی سالم و صالح😍

من دو تا زایمان و یه سقط وحشتناک داشتم بی رودر وایسی میگم بخیه هام اصلا درد و سوزش نداشت فقط موقع ا ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت😘

خواهش گلم ان شاء الله زایمان خوب و راحتی داشته باشی و ی نی نی سالم و صالح😍

خدا از دهنت بشنوه 🙂😘