2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنین دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه به خاطر بارداری و بهم ریختن هورمونات حساس شده باشی و واقعا چیزی نباشه

میدونم چی میگی حساس و شکاک ک خیلی شدم خب ادم با این ادما و روزگار چطور میتونه بیخیال باشه

بقول شماهام شاید بخاطر بارداریه 

نمیدونم مغزم داره میترکه

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
عزیزم هیچی نیست خاطرت جمع باشه آرامشت رو حفظ کن گلم از همسرتم عذرخواهی کن بگو به خاطره احوالات با ...

درواقع اون باید عذر بخاد چون من به عینه دیدم 

هیچوقت اینکارو نمیکرده ـ.... 

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
میدونم چی میگی حقم داری  ایشالا که نگاهاش بی منظور بوده و چیزی نیستش  شما دورادور حواست ...

مرسی عزیزم

این روزا همش می خام روحیمو واسه دنیا اوردن نی نیم بالا ببرم و امیدوار باشم اما با این چیزا خیلی داغون میشم و فکرم درگیر و غصه می خورم

باز جای شکرش باقیه ک اسباب کشی داریمو مجبوریم ازینجا بریم با این محل و ادم هاش

درواقع اون باید عذر بخاد چون من به عینه دیدم  هیچوقت اینکارو نمیکرده ـ....

اگر واقعا هیچ قصد و غرضی پشت کارش نباشه

فکر میکنی بازم باید او عذرخواهی کنه؟؟ 

عزیزم به خاطره چیزی که هیچ اطمینانی توش نیست

با آرامش خودت و روان همسرت بازی نکن

گیر دادنی که جای اثبات نداره، فقط همسرت رو

ازت دور میکنه گلم. 

با قکر خرابم چ کنم نسبت بهش یجوری شدم  رابطمونم ک خیلی کم شده نکنه بخاطر اونه

.مثلا واسه فردا که میاد خونه ی برنامه بچین که با بقیه روزات فرق داشته باشه (شام متفاوت و...) .. و باهاش درد و دل کن که چ فکرهایی توی سرت میاد.. و این فکرها آزارت میده..چون از ذات خوبش خبر داری.. ازین قبیل حرفا بزن..درباره رابطتون هم صحبت کن.... آرومت می‌کنه قطعا..❤😘 حس کردم خانم جلسه‌ای ام😉😜ناراحت نباش مامان آینده❤

عزیزم اینجا روشنفکران معتقدن پوشش و رفتار هر کسی به خودش مربوطه حتی وسط خیابون چه برسه که طرف تو خون ...

چی بگم به قول بچه ها شایدم زیادی حساسم

بیشتر باید حواسم بهش باشه 

الان ٢٠ روزه ک رابطه نداریم و یکم از هم دورشدیم

وقتی حواسمون بهم باشه شاید این فکرا و حساسیتم کمترشه

به نظر حساس بودنت واسه بارداریته ادم کلا بهم میریزه تو ای دوران و حرکت همسرتم چیزی نبوده و کاملا عادیه . منم گاهی وقتی یکی از همسایه های رو به رو ببینم همینطور از پشت پنجره نگا میکنم بدون اینکه اصلا منظوری داشته باشم دوست دارم نگا کنم شابد بعضی وقتا نیم ساعتم وایسام البته تا زمانی که طرف متوجه من نشده باشه. یا کلا دوست دارم پشت پنجره دید بزنم ببینم چه خبره. بعد اگه همسر من بیاد در مورد چنین فکری بکنه خوب چقدر ناراحت میشم از دستش الانم همسر شما همین حالو داره . بهش بگو دیگه لطفا نگا نکن به پنجره همسایه ها دم در هم واینسا بهش بگو میدونی هومونام بهم ریخته دست خودم نیست ناراحت میشم فکر بد میاد به ذهنم نزار اذیت بشم به همین راحتی مسله و حلش کن

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄

مرسی از همتون عزیزا

شبتون خوش

انشاا... که همه چی درست میشه

مرسی عزیزم این روزا همش می خام روحیمو واسه دنیا اوردن نی نیم بالا ببرم و امیدوار باشم اما با این چی ...

ایشالا که زایمان خوبی داشته باشی و قدمش برات پربرکت باشه ❤ به چیزای خوب فکر کن ❤ به شدت مواظب خودت و زندگیت باش❤ شاد و سلامت باشی همیشههه

چی بگم به قول بچه ها شایدم زیادی حساسم بیشتر باید حواسم بهش باشه  الان ٢٠ روزه ک رابطه نداریم ...

عزيزم به ميزان رابطه نيس كه منم الان ٤ماهه تعطيليم😣سعي كن به چيزاي خوب فكر كني به احتمال زياد اتفاقي بوده و شوهرت قصدي نداشته 

راستي شما سنو وزن رو رفتي؟وزن ني ني چقد بود؟

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
به نظر حساس بودنت واسه بارداریته ادم کلا بهم میریزه تو ای دوران و حرکت همسرتم چیزی نبوده و کاملا عاد ...

ممنونم از نظراتون 

بعد اینکه باهاش حرف زدم خودش ماشینو برعکس و رو به در پارک میکنه ک چشمش اونوری نیوفته و فکر من خراب نشه دوروزه این کارو میکنه