2777
2789
عنوان

میگن ناشکر نباشید

176 بازدید | 16 پست

خداروشکر که میرم هر دفعه تو دیوار میچرخم دنبال خونه میبینم با این پول لونه هم ب همون نمیدن چه برسه خونه دیگه دارم یواش یواش کلا بیخیال امید و اینده میشم

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

چقدره پولتون؟؟فکر شب و روز منم هست

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

فکر کن امسال قراره همه چی از خونه تا همه چی گرون تر بشه ک بگید صد رحمت ب پارسال 

نث اینکه گوجه هم میخواد گرون بشه 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه ها وحشتناک گرون شده بخصوص تهران اوووووف

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

حس میکنم تا ابد باید تو همین خونمون بمونیم تازه اگه تا ی۵سال دیگه همینم نفروشیم خرج شکممون کنیم با این گرونی

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

دیوار که  ناامید کننده مطلقه

دوما دیوار یه نفر میاد با ۵ خط ۵ تا آگهی فیک میسازه همه  قیمت بالا اعلام میکنه

شما که می بینی قیمتهارو باورت میشه بازار همینه 

در نتیجه با قیمت بالا خرید  یا فروش میکنی

من خودم برا آگهی ها زنگ میزدم برا خونه

فک کن همین الان گذاشته بود بعد میگفت فروخته شده

چون اصلا خونه ای درکار نبود با اون شرایط دروغ بود

کلک بنگاهی بود

همش هم یه بنگاه که تو محل هست که تازه تاسیس  شده

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

فعلا تو ديوار بايد دنبال پياز بگرديم 😒

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
فکر کن امسال قراره همه چی از خونه تا همه چی گرون تر بشه ک بگید صد رحمت ب پارسال  نث اینکه گوجه ...

پس خورشت رو با چی درست کنیم؟همه چی گردن شده برم با عنبرنسا خورشت درست کنم نه پیاز نه گوجه ای خدا😭😭😭😭😭

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

فک کنید خونه ای که پارسال این موقع بهترین ساخت و محلش و ۷تومن بود حالا شد ۱۷تومن درصورتیکه درامد من و شوهرم یک ریالم افزایش نداشته

الان باز نی نی یار میاد منو میترکونه اما دلم خ پره لااقل اینجا دردل میکنیم شوهرم که انقد بهم ریختس هیچی نمیتونم بهش بگم بنده خدا بیتقصیر هم هست تورم کمر ب نابودی ملت بسته

وای نه  😭😭😭😭😭😭

اره والا 😔

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
پس خورشت رو با چی درست کنیم؟همه چی گردن شده برم با عنبرنسا خورشت درست کنم نه پیاز نه گوجه ای خدا😭😭 ...

چی بگم والا هعییی خودشون دارن براشون بقیه مهم نیس 

بابات خوبه بهتره؟

چی بگم والا هعییی خودشون دارن براشون بقیه مهم نیس  بابات خوبه بهتره؟

فدات عاطی جون😘😘😘والا چی بگم هنوز همون وضعیت رو داره به شدت هم لاغر شده .غذا ش شدیدا کمه😢😢😢منم داغون،،😭😭

فدات عاطی جون😘😘😘والا چی بگم هنوز همون وضعیت رو داره به شدت هم لاغر شده .غذا ش شدیدا کمه😢😢😢منم ...

نشی ایشالله زودی خوب بشه ناراحت نباش ❤❤😍😍😍😍😍