2777
2789

من يه خاله دارم كل فأميل كشونده طرف خودش  خودشو خيلي دست بالا ميگيره يه دختر داره خيلي پولداره هرجا ميبينمش داره از دخترش سفرهاي خارجش ميگه ما با اين خالم دوسال قهر  بوديم هرجا ميبينمشون استرس ميگيرم نميدونم چه عكس عملي نشون بدم بهشون فاميلا با ماهم خوبن رفت وآمد داريم ولي اونارو خيلي تحويل ميگيرن احساس ميكنم مهره مار دارن بتظرتون بايد چيكار كنم 

ممنون میشم برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🙏

به نظر من دوای هر دردی بی خیالی و عادی رفتار کردن و زندگی کردن هست

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

فکر کن وجود ندارن و اهمیت نده.صددرصد خودتم خیلی بهشون بال و پر میدی که انقدر میترسی ازشون و استرس داری این نشونه ضعف خودته.رو خودت کار کن نه اینکه تو فکر این باشی که اونارو چیکار کنی.نادیده بگیرشون و فکر کن اصلا اینا نیستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا ضعف ندارم ولي چند وقته حساس شدم درصورتي كه خودممم خارج كشور رفتم ولي خيلي دوست دارم بدونم چرا فأميل همش دور اونا هستم درصورتي كه فاميلا دلخوشيي ازشون ندارن به گفته خودشون

ممنون میشم برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🙏

مشکل از شما نیست مشکل از فامیلتونه جدیدن هر کی هرچی پولدارتر مرید ومجیزگوش بیشتر ،این در حالیه که وافعا آدم های پولدار خیرشون به کسی غیر از خودشون نمیرسه ،تا بوده همین بوده تو زندگی عادی خودتو بکن