2777
2789
عنوان

خاطرات شیرین بارداری وزایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 49 پست
همه ی غربالگریام و ازمایشام خوب بود هشت ماهم ک بود بهم گفتن سر بچه ۴ هفته بزرگتره دنیا رو سرم خراب ش ...

بچه هشت ماهه سقط بشه؟؟؟

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتیم وقت زایمانم شد از صبش ی درد خفیف داشتم اصلا شبیه درد زایمان نبود اما مامانم بزور برد بیمارستان همین ک رسیدم کیسه ابم پاره شد پای بچه زد بیرون چون بریچ بود بیهوشم کردن و سزارین شدم وقتی ب هوش اومدم اول شوهرمو دیدم با عکس بچم خیلی خوب بود وقتی دیدمش نمیخواستم بزارمش زمین بزور جدامون میکردن😂😂😂😂

هنگام شنامثل یه دست و پا چلوفتی بپا مسیر دهن کوسه نیوفتی😊😊
بچه هشت ماهه سقط بشه؟؟؟

خدا دکترمو نبخشه ک منو کلی ترسونه بود ک کوتاژ میشه و فلان

رفتم اونجا ک فرستاده بود پرسیدم گفتن حتی اگه خدایی نکرده مشکلم داشته باشه باید بدنیا بیاد چون پزشک قانونی بالای پنج ماهو کاری نمیکنه

منم چن هفته به زایمانم گفتن بندناف دو دورپیچیده دوره گردن دخمل کوچولو شب وروز خواب نداشتم انقد استرس ...

ای بابا دکترا الکی بخدا گنده میکنن وقت ادمو اذیت میکنن

منم چن هفته به زایمانم گفتن بندناف دو دورپیچیده دوره گردن دخمل کوچولو شب وروز خواب نداشتم انقد استرس ...

میگن پیچیدن بندناف خطرناک نیس چون بچه تو شکم نفس نمیکشه که بخواد خفه شه فقط برای زایمان طبیعی ممکنه سخت بشه و بندناف نذاره بچه بیاد

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
خدا دکترمو نبخشه ک منو کلی ترسونه بود ک کوتاژ میشه و فلان رفتم اونجا ک فرستاده بود پرسیدم گفتن حتی ...

خدا بگم چیکارکنه این دکترا رو حکم قتل میدن براخودشون تا حالا چندهزار بچه بیگناه با حکم اینا که بیشترش اشتباه بوده از بین رفتن؟من سر دوتا بچه هام غربالگری و تشکیل قلب نرفتم فقط انومالی و اون سونوی اخر رو دادم  فقط هم پایگاه بهداشت مراقبت میشدم اونم فقط بخاطر وزن و صدای قلب و..خیلی به حرفاشون اطمینان ندارم

خدا بگم چیکارکنه این دکترا رو حکم قتل میدن براخودشون تا حالا چندهزار بچه بیگناه با حکم اینا که بیشتر ...

واقعا کار حوبی کردی یعنی خیلی خوب اصلا از هر کی میپرسم دکترا اذیت کردن تا ی پولی ب جیب بزنن ...

خاله ی خودم هشت سال پیش ناخواسته باردار بود هفت یا هشت ماهش بود دکتر رفت واسه مراقبت ماما بود بهش گفتن حاج خانوم تو سنت بالاس حالا ۴۳ سالش بودا چرا اوردی احتمالا بچت مشکل دار میشه سقطش کن اینم گفت باشه ازش یک میلیون گرفتن و بادارو بچه سالم اومد پایین مرده بود😐😐😐😐

واقعا کار حوبی کردی یعنی خیلی خوب اصلا از هر کی میپرسم دکترا اذیت کردن تا ی پولی ب جیب بزنن ... خال ...

وااای حالم بد شد خدا لعنتشون کنه بیشرفاااا

میگن پیچیدن بندناف خطرناک نیس چون بچه تو شکم نفس نمیکشه که بخواد خفه شه فقط برای زایمان طبیعی ممکنه ...

تره دکترم انقدترسوندمنوکه نگووو شب وروز نداشتم ولی الان دخمل کوچولوم سالم کنارم توخواب نازه خدارشکر

💖💙

اخه بچه مشکل هم داشته باشه ادمه دیگه گناه نکرده که مریضه حالا چون تو شکمه قتلش حلاله؟پس وقتی به دنیا هم اومد و مشکلی داشت بردارید بکشیدش دیگه

تره دکترم انقدترسوندمنوکه نگووو شب وروز نداشتم ولی الان دخمل کوچولوم سالم کنارم توخواب نازه خدارشکر

خداروهزار مرتبه شکر 😘😘😘