2777
2789

چند سالیه ریزش مو شدید دارم خیلی شدید طوری که خونه سانت به سانتش پر از مو هست جایی میرم صاحب خونه تا چندوقت موهای منو از خونش جمع میکنه چندتا دکتر رفتم ازمایش دادم و دارو مصرف کردم نتیجه نداشته حجم موهام از نصف هم کمتر شده اگر دکتر خوب سراغ دارید تو تهران بهم معرفی کنید فقط خواهش میکنم اگر واقعا خوبه و مریضهایی مثل من که مشکلشون عمیق و زیاده جواب گرفتن ازشون و بهم معرفی کنید تو این گرونی هزینه الکی نکنم.

ممنون.😘

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موهام میریزه هی تو خونه روی سرامیک ها میبینمشون ولی فکر کنم چون بلنده زیاد به چشم میاد

همه دکتر ها برای ریزش مو یه کار میکنن عزیزم

اول آزمایش خون و تیرویید اگه نرمال بود و از فرقت به اطراف داشت خالی میشد ماینوکسیدیل

مکمل اینا هم میدن که اونقدری موقر نیست

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
کوتاه کوتاه کوتاه کردن مداوم همین‌وبس

همسرم ارایشگره هر ماه نوک گیری میکنم عزیزم مشکل من ربطی به کوتاهی و بلندی نداره خیلی میریزه خیلی یعنی خیلی حتی باورت نمیشه کم کم میترسم سرم خالی بشه

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
علتش چیه؟تیرویید؟

ازمایش دادم تیرویید نداشتم والا منم علتش و نمیدونم خیلی عصبی و افسرده شدم 

منم موهام میریزه هی تو خونه روی سرامیک ها میبینمشون ولی فکر کنم چون بلنده زیاد به چشم میاد همه دکتر ...

ازمایش دادم کم خونی خیلی کم بود دکتر گفت اکثر خانوما این حد از کم خونی و دارن 

میگم کوتاه پسرونه بزن نوک گیری چیه

جواب میده؟؟ اخه همه میگن ریزش مو ربطی به کوتاهی بلندی نداره 

برو اینستا خ راهکار معرفی میکنه دکترم بری بگو امپول تزریق کنه تو سرت خ جواب میده

تو سر امپول میزنن؟؟ یعنی سوزن کف سر میزنن؟؟ درد نداره؟ 

پلی کیستیک،استرس و بیقراری اینام میتونه دلیلش باشه

استرس که همه دارن منم دارم همیشه نه ولی خب گاهی پیش میاد. پلی کیستیک نمیدونم دارم یا نه اخرین باری که سونو دادم همه چیز نرمال بود دیگه خسته شدم 😔😭

اینستا اگه داری پبچ گیسو کمندو فالو کن  به دردت میخوره  البته انگلیسی سرچ کن

باشه عزیزم ممنون