2777
2789

بگو بگو زودی بگو

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان من عقد هستم از وقتی عقد کردیم جاریم از فرداش قهر کرد با خانواده شوهرم به بهانه های مختلف 

به جای اینکه تبریک بگه ازدواجمونو زد به در قهر و فلان که کلا تا چند هفته قهر بود و ناز میکرد واسه خونواده شوهر

بعدش که کم کم آشتی کرد مارو دعوت کرد شام خونش باز همون بار اول تو خونه دعوا راه انداخت و زد به داد و بیداد که شما رفت آمد نمیکنید و انگار خانواده شوهر ندارم و فلان... 

بعد از یه مدت که همه چیز آروم شد و گفتیم دیگه ازش خبری نیس باز شروع کرد به موذی بازی و حرف دراوردن و ...

الانم باز به گوشمون رسیده داره میگه چرا به اینا کمک میکنید جهاز بخرن؟

پسرتون خودش باید بخره و اینا رو پای خودشون باید واستن 

نگفته نمونه خودش چندین ساله تو خونه پدرشوهرم زندگی میکنه بدون اینکه اجاره بدن و ماهم گفتیم اون خونه رو نمیخواییم همچنان بشینه ولی خجالت نمیکشه کلا زهر مارمون کرده دوران عقد رو...

خیلی دلم‌گرفته از روز اول نامزدی هم حاشیه و بحث و دعوا و قهر درست کرده تو خانواده 

هیچ وقت فکر نمیکردم اینقدر از هم جنس خودم بدم بیااااد واقعا درکش نمیکنم سرش تو زندگی خودش نیست والا

چیکار داره آخه به ما