2777
2789

من میخوام اشپزی کنم شوهرم میره روغن جامد میگیره غذاهام میماسه ، خوب نمیشه ، هرچقد میگم پالم داره میگه مایعم داره . میگم ب اندازه ی این نیست. هرچقد میگم هزار رقم مریضی میاره اصلا حرفمو قبول نداره این حرفو هرکسی بهش میزد قبول میکرد ولی من میگم قبول نداره .میگه از هرکسی بپرسی میگه که جامد بهتره . شما ها ک با تجربه هستید بگیدروغن جامد بهتره یا مایع ؟بگید بهش نشون بدم پیامارو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه مایع میگیرم

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 
سعی کن روغن حیوانی استفاده کنی یا کره یا روغن دنبه یا اقلا کنجد و زیتون

اره منم نظرم همینه ولی از اونجایی که معلوم نیست کی ب شوهرم گفته جامد از همش بهتره میره جامد میگیره 

اره منم نظرم همینه ولی از اونجایی که معلوم نیست کی ب شوهرم گفته جامد از همش بهتره میره جامد میگیره&n ...

عه بهش بگو خییییلی بده. خیلی مضره! همینجوری توی رگ ها رسوب میشه اخه

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  
مایع بهتره درست نمیگم؟

اره خیلی بهتره 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 

روغن ارده کنجد یا زیتون یا شحم گاو استفاده کنید

خیلی بهتر از این روغنای که تو تمام فروشگاها پر شد و متاسفانه همشم تبلیغ میشه

روعن شحم گاو به نسبت اروزنتر یکم بو میده خیلی خیلی کم ولی خیلی خوبه درسته زود میبنده ولی میدونی غذات سالمه من الان ۴ ماه دارم استفاده میکنم راضیم