2777
2789

ببر جا پرنور و اب بده

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای پر نور بود، صبح پا شدم دیدم افتاده خاکش هم خیسِ

اختمالا پس ریشش گندیده...قلمه کنش

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
توي نو غير مستقيم ولي جاي پر نور بايد باشه  زياد بهش اب ندادي؟ ببين ازين سفيدكا بهش نيست  ...

متاسفانه پشت پنجره و تو آفتاب بود

آب فک نمیکنم

سفیدک هم نداره

❤برای ظهور امام زمان (عج)  یک صلوات

خیلی گل لوسیه   

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی

من ک هفته ایی تهش دوبار اب میدم ولی خوبه تو تراسه ولی افتاب بهش نمیخوره

متاسفانه پشت پنجره و تو آفتاب بود آب فک نمیکنم سفیدک هم نداره

جاش خوب بوده 

اب زياد ميدي فكر كنم ريشش گنديده 

هفته اي دو بار بسشه حالا البته به جاشم بستگي داره ولي تا وقتي پاي گل خيسه اب نده