2777
2789
عنوان

خانمها کسی هست که نفقه بگیره توخونه خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 2916 بازدید | 60 پست
صدردصد تعلق میگیره شک‌نکن من حقوق خوندم نفغه واسه‌مابحتاج زن هست اما شما برو دادگاه بگو من تو عصرو ح ...

یا خدا،، چقدر غلط املایی

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
تو که حقوق خوندی یه راهنمایی بکن منو:چهارساله عقد محضری شدم وباکره نیستم‌اما نامزدم و سرخونه زندگیم ...

نفقه در دوران نامزدی هم بهت تعلق میگیره .مهریه کامل می گیری چون با کره نیستی 

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفغه، عصر و‌حرج، تاین

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بارکلا چه اطلاعاتی بمنم کمک کن من میخوام مهریه نفقه حق شیردادن همه روبگیرم 

برای مهریه اول شما درخواست مهربده اگرهم قصد طلاق داری فعلا درخواست نده چون اگر زن درخواست طلاق بده یا تعلق نمیگیره یا با بدبختی مقداری بهش میدن اونم به صورت قسطی بگو از زندگیم راضیم وفقط مهریمو میخوام .قصد جدای دارید؟

صدردصد تعلق میگیره شک‌نکن من حقوق خوندم نفغه واسه‌مابحتاج زن هست اما شما برو دادگاه بگو من تو عصرو ح ...

ممنونم عزیزم شوهرم صافکاره ماهیانه حداقل ۵،۶تومن در آمد داره بنظرت چقد دادگاه تعیین میکنه مال بچمم میتونم در خواست بدم بخدا ۲ماه قبل از عید تا الان ۲۰۰تومن داده دوتا لباس زیرو چندتا لباس توخانگی گرفتم هیچی نتونستم بگیرم.شوهرم هم رفیق بازه هم خیانتکاره فقط خرج خوشگذرانیه خودش میکنه

برای مهریه اول شما درخواست مهربده اگرهم قصد طلاق داری فعلا درخواست نده چون اگر زن درخواست طلاق بده ی ...

عمرا حقوق خونده باشی.مهریه همیشه به زن تعلق میگیره اونی که تعلق نمیگیره نصف دارایی هاست خانوم حقوق دان

تو که حقوق خوندی یه راهنمایی بکن منو:چهارساله عقد محضری شدم وباکره نیستم‌اما نامزدم و سرخونه زندگیم ...

معمولا ماهی پنصد یا چهارصد  دادگاه تعین میکنه ولی اگر تاکید داشته باشین روی سکه پس هرچندماه بنا به همون ۵۰۰ یا۴۰۰ سکه میده.وقتی بکارت هم ازدست بره دیگه تفاوتی نداره واسه دادگاه .اما اگر عقد بودی و دختر مهریه نصف میشد وناگفته نمونه که دادگاه فقط تا۱۱۰تا۱۲۰ سکه مهریه رو قبول میکنه و بقیش فقط عدد هست اما مهریه های که زیر ۱۲۰ باشن یکم راحت تر قابل مطالبه هستن.بحث نفغه هم باید مشخص بشه که خرجت تا الان پای شوهرت بوده یا پدرت که اگر پدرت بوده باشه خیلی خیلی بلیده که نفغه تعلق بگیره.

برای مهریه اول شما درخواست مهربده اگرهم قصد طلاق داری فعلا درخواست نده چون اگر زن درخواست طلاق بده ی ...

ازدواج من تحمیلی بوده 

سالها بهرشکلی تحمل کردم الانم بچه دارم 

میخوام جوری بشه خودش ولم کنه دیگه نمیتونم نقش بازی کنم مردم داری وآبروداری کنم 

ولی خودم نمیخوام پیشقدم طلاق شم 

میخوام تاریز ریز حقموبگیرم 

چون هیچی نداشت همچی بامن بدست آورد

ازدواج من تحمیلی بوده  سالها بهرشکلی تحمل کردم الانم بچه دارم  میخوام جوری بشه خودش ولم ...

والله من دیگه‌راهنمای نمیکنم‌ مخالفن بچها انگار.درارصورت هیج طلاقی بهتر وبی دردسرتراز طلاق توافقی نیست