صدردصد تعلق میگیره شکنکن من حقوق خوندم نفغه واسهمابحتاج زن هست اما شما برو دادگاه بگو من تو عصرو ح ...
یا خدا،، چقدر غلط املایی
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بارکلا چه اطلاعاتی بمنم کمک کن من میخوام مهریه نفقه حق شیردادن همه روبگیرم
برای مهریه اول شما درخواست مهربده اگرهم قصد طلاق داری فعلا درخواست نده چون اگر زن درخواست طلاق بده یا تعلق نمیگیره یا با بدبختی مقداری بهش میدن اونم به صورت قسطی بگو از زندگیم راضیم وفقط مهریمو میخوام .قصد جدای دارید؟
صدردصد تعلق میگیره شکنکن من حقوق خوندم نفغه واسهمابحتاج زن هست اما شما برو دادگاه بگو من تو عصرو ح ...
ممنونم عزیزم شوهرم صافکاره ماهیانه حداقل ۵،۶تومن در آمد داره بنظرت چقد دادگاه تعیین میکنه مال بچمم میتونم در خواست بدم بخدا ۲ماه قبل از عید تا الان ۲۰۰تومن داده دوتا لباس زیرو چندتا لباس توخانگی گرفتم هیچی نتونستم بگیرم.شوهرم هم رفیق بازه هم خیانتکاره فقط خرج خوشگذرانیه خودش میکنه
تو که حقوق خوندی یه راهنمایی بکن منو:چهارساله عقد محضری شدم وباکره نیستماما نامزدم و سرخونه زندگیم ...
معمولا ماهی پنصد یا چهارصد دادگاه تعین میکنه ولی اگر تاکید داشته باشین روی سکه پس هرچندماه بنا به همون ۵۰۰ یا۴۰۰ سکه میده.وقتی بکارت هم ازدست بره دیگه تفاوتی نداره واسه دادگاه .اما اگر عقد بودی و دختر مهریه نصف میشد وناگفته نمونه که دادگاه فقط تا۱۱۰تا۱۲۰ سکه مهریه رو قبول میکنه و بقیش فقط عدد هست اما مهریه های که زیر ۱۲۰ باشن یکم راحت تر قابل مطالبه هستن.بحث نفغه هم باید مشخص بشه که خرجت تا الان پای شوهرت بوده یا پدرت که اگر پدرت بوده باشه خیلی خیلی بلیده که نفغه تعلق بگیره.