2777
2789

من نمیخوام طلاق بگیرم ولی میخوام درخواست نفقهبدم شوهرم پول نمیده نمیدونم تو خونه خودم بهم تعلق میگیره یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید

به همسرتون واجبه که نفقه بدند.هر جایی که باشید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولی که ماهانه میده میشه نفقه دیگه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

راستی این نفقه چه جوریاس

فقط واسه خرجیه خود زنه

یا مال خرج خانواده و خونه اس

یا خرج پوشاک و خوراک زن

یا اصلا خرجش ربطی به مرد نداره زن هر جور دوست داره خرج میکنه

طبق قانون نفقه در ماه چه قدره

صدردصد تعلق میگیره شک‌نکن من حقوق خوندم نفغه واسه‌مابحتاج زن هست اما شما برو دادگاه بگو من تو عصرو حرج هستم ونیازای اولیم برطرف‌نمیشه وازخساست شوهرم به تنگ امدم عصروحرج حتما بگو و کتبی بنویس یعنی زمانی هست که زندگی سخت شده واسه زن دادگاه به عصر حرج حساسیت خاصی دارن وحتما میزان نفغه روتاین میکنن

صدردصد تعلق میگیره شک‌نکن من حقوق خوندم نفغه واسه‌مابحتاج زن هست اما شما برو دادگاه بگو من تو عصرو ح ...

بارکلا چه اطلاعاتی

بمنم کمک کن من میخوام مهریه نفقه حق شیردادن همه روبگیرم 

صدردصد تعلق میگیره شک‌نکن من حقوق خوندم نفغه واسه‌مابحتاج زن هست اما شما برو دادگاه بگو من تو عصرو ح ...

چجور حقوقی خوندی که نفقه رو مینویسی نفغه؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

تو که حقوق خوندی یه راهنمایی بکن منو:چهارساله عقد محضری شدم وباکره نیستم‌اما نامزدم و سرخونه زندگیم نرفتم.

مهریم۱۳۷۰سکه هست و شوهرم بیکارو آس و پاس شغل ازاد داره و دارایی هم نداره،الان مهرمو بزارم اجرا چجوری اقساط بندی میشه حداقل دوماهی یه سکه میدن؟راستی نفقه چقد؟

عسر وحرج 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

نفقه شامل تامین خوراک و پوشاک و مسکن میشه 

وقتی داخل خونه اش هستی خوراک و پوشاک و مسکن داری مگر اینکه بتونی خلاف این را ثابت کنی

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺