2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 50005 بازدید | 3178 پست

الله شکرا الله شکرت سلام 🕋🕋☪️🕌🌍🕋خدا🕋☪️🕌🌍📿🕋را🕋🕋☪️🕌🌍🕋شکر🕋🕋☪️🕋خوبین خداوند الله قرآن الله قرآن الله پیامبرالله پیامبدالله خادندالله اهل بیت الله خداالله همگی الله اهل بیت الله امامام زمان الله صاحب عصروالزمان خدا قرآن الله قرآن الله الله الله پیامبرالله پیامبراسلام الله قرآن الله قرآن الله اهل بیت الله همگی الله خدلشکرا ائمه اطهارالله همگی الله خداشکرت مادرخانم سادات مادرخانم سادات عمه خانم سادات عمه خانم سادات دخورخانم خانم سادات دختر خانم خانم سادات خانم خانم سادات خانم خانم سادات مادرخانم سادات ماررخانم سادات اللهم صل علی محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وآل محمد(صل البع علیه و آله وسلم)وعجل فرجهم الله شکرا الله شکرا🕋🕋☪️🕋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الله شکرا

🕋🕋🌍🕌☪️🕋الله اللعم صل علی محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وآل محجد(صل الله علیه و آله وسلم)وعجل فرجهم شکرا الله شکرت الله شکرا الله شکرت🕋🕋🌍🕌☪️☪️🕋🕋

سلام عزیزم وقتتون بخیر

مرجع تقلید رهبری

من کیست تخمدان داشتم و دو دوره قرص پروژسترون مصرف کردم و برطرف شده بود که اشتباهی چون درد داشتم 2 تا هم قرص مصرف کردم

بعد مصرف قرص آدم پریود میشه

از شروع پریود قبلیم 16روز میگذره

الان من خونریزی دارم و واقعا نمی‌دونم حیضه یا استحاضه چون بعد مصرف قرص آدم پریود میشه

دیروز اوایلش قلیله بود بعدش الان کل نوار بهداشتیم پر خون میشه و درد دارم مثل پریود ولی به اندازه پریود نیست

پریود من همیشه 7روزه بوده و ماه به ماه انجام میشه ولی این قرص کل بدنم رو بهم ریخته

آیا روزه گرفتن بر زن مستحاضه واجبه یا بعدا میتونه قضاشو بگیره؟

اگه باید روزه بگیرم چجوری باید غسل کنم؟

دیشب نصف شب غسل جنابت کردم و استحاضه هم در نظرم گرفتم

واقعا نمی‌دونم چه تایمی باید غسل کنم؟ قبل اذان صبح یا بعدش؟ اصلا آیا استحاضه هست یا حیض؟ خیلی سردرگمم😭😭😭

3 بار در روز غسل کردن برای روزه گرفتن هم واجبه برای استحاضه کثیره یا فقط برای نمازه؟؟

خیلی سختمه غسل کردن راه دیگه‌ای نیست؟؟

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

عزیزجان سلام ان شاءالله با توکل به خدا حالت خوب باشه

من عاشق خداجونمون و دین اسلام و ائه اطهار(ع)و امام زمان(عج)و قرآن کریم هستم

فقط یکم موهام(نه به مقدار خیلی زیاد)بیرونه

خواستم بپرسم ممکنه من جهنمی بشم؟:) 

مرجع تقلید رهبری

با افتخار دختر شیرازیم😎✌🏻

سلام عزیزم وقتتون بخیرمرجع تقلید رهبریمن کیست تخمدان داشتم و دو دوره قرص پروژسترون مصرف کردم و برطرف ...

عزیزم دیدم اسی جواب نداده اگه خواستین تو تاپیکی که من دارم در خدمتم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزجان سلام ان شاءالله با توکل به خدا حالت خوب باشهمن عاشق خداجونمون و دین اسلام و ائه اطهار(ع)و ام ...

عزیزم دیدم اسی جواب نداده اگه خواستین تو تاپیکی که من دارم در خدمتم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزجان سلام ان شاءالله با توکل به خدا حالت خوب باشهمن عاشق خداجونمون و دین اسلام و ائه اطهار(ع)و ام ...

عزیزم خیلی ممنون❤️❤️

چشم

ماه رمضون اون پست رو گذاشته بودم

سوالی داشتم در آینده می‌پرسم 

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

سلام میشه در مورد رد مظالم نیت مبلغ و اینکه ایا باید در روز خاصی این کارو انجام داد یا نه توضیح بدید!!! 

ملکه زندگی خودت باش🔱 برای خودت ،خودت تصمیم بگیر ما اینجا بر اساس شرایط زندگی خودمون  فقط تجربه هامونو در اختیارت میزاریم🤝 ولی بدون اینا تجربه ماست نه اون راهی که تو دنبالشی❌